Рекомендації по підбору рулонних штор

При виборі декору для вікна, важливо не тільки дивитися на зовнішній дизайн штор, але і враховувати їх функціональність і практичність.

Рекомендації по підбору рулонних штор

Оптимальним варіантом для сучасного дизайну є рулонні штори фірми "Жалюзи Сервис". Вони поєднують в собі різноманітність фактур і універсальність.

Чому варто вибрати рулонні штори

Конструкція такого виду штор має ряд переваг:

  1. Завдяки рівному натягу полотна, будь-який візерунок або малюнок буде виглядати добре.
  2. Просочення тканини спеціальним розчином робить штори невибагливими у догляді. Водовідштовхувальне і антибактеріальну полотно можна з легкістю очищати за допомогою мокрої ганчірки і будь-якого миючого засобу. А просочення жаростійкої рідиною дозволяє використовувати рулонні штори на кухні, не турбуючись про безпеку.
  3. Різні види кріплення штор дозволяють вільно відкривати і закривати вікна.
  4. Рулонні штори відмінно підійдуть для дитячої кімнати. На відміну від звичайних штор, які звисають до підлоги, дана конструкція повністю безпечна. Дитина не зможе смикати полотно або забруднити його.
  5. Особливо зручні автоматичні рулонні штори, які можна відкривати і закривати за допомогою пульта управління на відстані. Такий вид конструкції стане оптимальним рішенням для дуже високих вікон.
  6. Рулонні штори можна використовувати для вікон нестандартних форм і розмірів.

Правила підбору рулонних штор з урахуванням особливостей інтер'єру

Хоч такий вид віконного декору і вважається універсальним, все ж існує ряд рекомендацій по їх підбору:

  1. Рулонні штори будуть незамінні для кутових, а також розташованих на східному боці вікон.
  2. Оптимальна ширина вікна для установки рулонних штор становить 3 м. Ширша конструкція буде виглядати громіздко і перевантажувати підйомний механізм.
  3. Колір полотна повинен поєднуватися з кольором шпалер і меблів. Якщо в кімнаті яскраві стіни, штори краще підбирати в такий же кольоровій гамі, але на пару відтінків світліше або темніше.
  4. Простий і лаконічний дизайн штор підійде до різних стилів інтер'єру, а також буде добре поєднуватися зі звичайними шторами або тюлем.
  5. Поперечні смуги на полотні розширять простір маленької кімнати, а вертикальні дозволять "підняти" стелю.

Компанія "Жалюзи Сервис" пропонує кілька видів рулонних штор, в залежності від потреб покупця. Для невеликих приміщень краще вибрати прозорі штори. Вони дозволять наповнити кімнату м'яким розсіяним світлом, але, при цьому, приховають відбувається всередині від цікавих поглядів з вулиці. Непрозорі полотна допоможуть створити необхідну ступінь затемнення в будь-який час доби. Також ви можете придбати конструкцію, виготовлену з матеріалу блекаут. Ця тканина зовсім не пропускає сонячне світло і є хорошим варіантом для оформлення вікна в спальні.Різноманіття текстур і дизайну дозволить вам підібрати оптимальний варіант рулонних штор для вашого будинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення