Резонансна справа: чиновник за вбивство дівчини сяде за ґрати на 13 років (відео)

25-річна вчителька музики пізно ввечері пішла на прогулянку з подругою, а вже вранці наступного дня дівчину знайшли задушеною. Як виявилося, вбив її чиновник місцевої райдержадміністрації, бо на пропозицію вступити з ним в інтимні стосунки отримав категоричну відмову. (Увага! Матеріал містить фото 18+)

Резонансна справа: чиновник за вбивство дівчини сяде за ґрати на 13 років (відео)

«У труні вона лежала і було видно, що над нею жорстоко познущались, було розпухле обличчя, синці в районі переносиці, обличчя було повністю понівечене», - розповідає колега загиблої Альона Колісник.

Пізно ввечері 25-річна Наталя Кольцова пішла на зустріч із подругою, а вранці її знайшли біля мосту поблизу міста Бар, що на Вінниччині, задушеною.

Вже за кілька днів правоохоронці затримали і підозорюваного у вбивстві. Чоловік повертався з кафе п’яним, зустрів на мосту знайому і захотів інтиму.

«Їй назустріч підійшов убивця, запропонував їй вступити з ним в інтимні стосунки, вона категорично відмовила, на що він застосував фізичну силу, заволік її в кущі неподалік від дороги і вчинив вбивство цієї дівчини», - розповів т. в. о. керівника Головного управління поліції Вінниччини Юрій Педос.

Однак свою жертву нападник зґвалтувати не зміг, тож задушив ременем із штанів.

«Я не бажаю до суду нічого розповідати і нічого коментувати.Свою вину я визнаю», - каже підозрюваний у вбивстві.

Ним виявився Віталій Григорчук, чиновник місцевої райдержадміністрації, який завжди мав добру репутацію у своїх колег.

Віталій Григорчук, фото з сайту vinbazar.com

«Таке просто не вкладається в голові. Зарекомендував себе як нормальна людина, нормальний працівник. Працював у відділі видатків, тобто нічого поганого не можу сказати», - говорить голова Барської райдержадміністрації Володимир Саволюк.

Батьки загиблої, враховуючи високий статус затриманого, не вірили у справедливе покарання. Розслідуванням резонансного вбивства займалася обласна поліція, і слідчі таки довели вину підозрюваного.

«Зробили зрізи, дослідили піднігтьовий вміст, де було виявлено ДНК чоловіка, і коли підозри впали на дану особу, ми провели порівняння і ДНК співпало», - каже заступник керівника Головного управління поліції Вінниччини Віталій Ярмолюк.

Днями завершився судовий розгляд кримінальної справи. Віталія Григорчука визнали винним у вбивстві шкільної вчительки, за що чоловік 13 років проведе у в’язниці.

Рідні загиблої звертались до програми "Битва екстрасенсів", де розповідали, що дівчина неодноразово скаржилась рідним на те, що за нею хтось слідкує. Також, за словами тітки померлої, дівчині на телефон неодноразово приходили повідомлення за два дні до смерті: "Ти готова сьогодні померти?", "Ти вже купила весільне плаття собі в труну?".

"Штук шість повідомлень було з невідомого номера. Було написано "Ти готова сьогодні померти?", - розповідає тітка померлої Юлія Верех.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення