Ритуальне вбивство: на Львівщині «син Гітлера» пошматував свою матір (відео)

«Людина просто божевільна. Пише, що треба різати і звірів, і людей, поклонятися сатані…»

Ритуальне вбивство: на Львівщині «син Гітлера» пошматував свою матір (відео)

До села Лисятичі, що на Львівщині, поліція приїхала як на звичайний виклик про зниклу людину.

У будинку старенької, яку сусіди не бачили з тиждень, не було жодної душі, валялися розкидані речі та недоїдки. Більше того, у хаті відчувався жахливий сморід, який привів правоохоронців до підвалу.

Там, під купою картоплі, поліція знайшла труп господині.Тіло жінки розчленували – відрізали руки, ноги, литки, сідниці, кусок спини.

Псих чи релігійний фанатик?

В невеличкому львівському селі Лисятичі Марія Марків жила звичайним життям разом із своїм єдиним сином – Володимиром. Коли жінка перестала з’являтися на людях, у місцевих почали виникати питання. Втім, син завжди відповідав – мати у від’їзді. Щось недобре сусіди відчули вже після його раптового зникнення, ось і викликали правоохоронців.

В розмові з журналістами сусіди розповідають – Володю кардинально змінила служба в армії. Звідти чоловік наче повернувся з психічними проблемами.

«Дідовщина, побили по голові, лежав в госпіталі, на цій підставі захворів психічним захворюванням. Потім поплив. Неодноразово на стаціонарі лікувався…», – розповідає родич загиблої, який побажав себе не називати.

Більше того, за його словами, після армії Володимир захопився окультизмом. «В якусь секту вступив. Він захоплювався книжками всякими. Магія всяка, у нього куча горшків з глиною ритуальною», – каже родич.

Інформацію про захопленість вбивці окультними науками підтверджують і в правоохоронних органах. Однак, там це називають звичайним «божевіллям».

«Познаходили там різні записки, де він каже, що він син Гітлера, що має знищити світ, має знищити людей. Людина просто божевільна. Пише, що треба різати і звірів, і людей, поклонятися сатані»,– повідомляє начальник Стрийського ВП ГУ НП у Львівській області Іван Малиш.

Кімната Володимира буквально нашпигована містичними книгами та ритуальними предметами! Жертвоприношення він починав із домашніх тварин. У поліції впевнені: пошматована матір – також стала саме ритуальною жертвою – для одного із сатанинських обрядів. Якого саме – вбивця тепер не зізнається.

Сестра вбитої жінки Ганна розповідає, що до окультизму Володимира причаїла його подруга. Родичі переконані: саме вона напоумила його на вбивство власної матері.

«Вона погрожувала! Вона погрожувала мені, і їй (загиблій - НН) погрожувала! Вона казала: я так зроблю, що вас не стане », – згадує Ганна.

Володимира затримали практично відразу ж після того, як знайшли розчленоване тіло жінки. Здавалося, що ховатися вбивця навіть не намагався – він був за 40 кілометрів від власної хати і проводив черговий окультний ритуал.

«Стояла ваза із сечею, він розмахував руками, після затримання він нічого про себе не повідомляв, розмовляти з нами не хотів, вів себе неадекватно», – розповідає в.о. начальника кримінальної поліції Стрийського ВП ГУ НП у Львівській області Василь Петрик.

Наразі убивця знаходиться в СІЗО. Як і навіщо він вбив власну матір – не пояснює. Володимира чекає суд, який і вирішить: бути йому наступні 15 років за ґратами, чи лікуватися у психіатричній лікарні.

Декілька місяців тому в Україні відбувся ще один жахливий випадок ритуального вбивства. У Кіровограді жертвою маніяка-садиста стала 8-річна дівчинка. Підкреслимо, що вбивцею виявилася знову ж таки не стороння людина...

Хрещений батько дівчинки, 39-річний чоловік вбив, розчленував та розклав тіло дитини по пакетах. Була версія, що чоловік пішов на таке жахливе вбивство тому, що був одержимий ідеєю збагачення і для цього вирішив продати душу дияволу. За даними поліції, наступними жертвами маніяка мали стати його власні діти.

Зауважимо, що вбивства з подальшим розчленуванням – не завжди пояснюються ритуальними розправами.

Наприклад, минулого місяця гучний випадок розчленування бійця ВСУ відбувся на Донеччині.

Як виявилося в ході слідства, під час спільного вживання спиртних напоїв між злочинцем і його знайомим - військовим – виник конфлікт. Чоловік, не стримавши гніву, вбив опонента. Розуміючи, що його чекає в'язниця, зловмисник вирішив позбутися тіла. Підозрюваний сховав тіло в трьох мішках і скинув їх подалі від позицій військових. Зараз підозрюваний заарештований.

До такої ж категорії можна віднести цьогорічне вбивство на Києвській Оболоні.

30 квітня в чергову частину Оболонського управління поліції зателефонував місцевий житель і повідомив про страшну знахідку: неподалік від спортивної бази він виявив пакет із фрагментами людського тіла. Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що знайдені голова і нога належать жінці. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження.

Останні перераховані злочини проходять по ст. 115 ККУ «Умисне вбивство». Таким чином, злочинцям світить до 15 років позбавлення волі. Втім, чи справедлива ця ціна за жахливі криваві розправи, які маніяки вчиняли над людьми, відчувши себе Богом?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення