Розстріл копів у Дніпрі: батьки вбитих просять про виняток для вбивці (відео)

Перше судове засідання у справі розстрілу дніпровських поліцейських мало відбутися 27 січня, однак обвинуваченого не доставили до зали суду. Як виявилось, жодна із зал судових засідань не обладнана для такого небезпечного злочинця.

Розстріл копів у Дніпрі: батьки вбитих просять про виняток для вбивці (відео)

У Кіровському районному суді Дніпра мало відбутися перше судове засідання у резонансній справі вересневого розстрілу дніпровських копів. Однак родичі загиблих від вбивці Пугачова каяття навіть не чекають.

«Він навіть нам в очі не дивився. Нагло опустив очі і просто таке відчуття, наче він нічого не зробив. Яке у цієї людини може бути каяття», - каже матір загиблого патрульного Ганна Кутушева.

Під час розслідування справи вбивця поліцейських не давав жодних свідчень, тож уже минулої п’ятниці його мовчання мало би скінчитися.

«Ми викликали обвинуваченого, однак на адресу суду надійшов лист про неможливість доставки обвинуваченого. Конвойною ротою здійснюється обстеження будівлі і актом було здійснено декілька зауважень та зазначено в акті про те, що в суді є недоліки, які необхідно усунути», - говорить керівник апарату Кіровського районного суду Дніпра Марія Філімонова.

Виявляється, що жодна із зал суду не обладнана для таких небезпечних злочинців, тож судове засідання перенесли.

«Я б його розстріляла. Має бути якийсь виняток, має бути. Для нього довічне – це просто рай і ми ж його будемо годувати, лікувати і утримувати його», - каже Ганна Кутушева.

За два тижні Кіровський суд має вирішити питання безпеки, тоді ж Пугачову обиратимуть присяжних, адже це одна з його умов. А ще його можуть навіть не показати журналістам, адже сам обвинувачений може просити закритого засідання.

Обвинувачений Олександр Пугачов

Нагадаємо, трагедія сталася 25 вересня минулого року. Зупинений копами за звичайне порушення екс-торнадівець Олександр Пугачов відкрив вогонь на ураження по патрульних. В результаті 27-річного Артема Кутушева він вбив на місці, а 36-річна Ольга Макаренко загинула на операційному столі від вогнепальних поранень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення