​Широкий вибір м'яких меблів європейської якості від ZlataMebel

М'які меблі - обов'язковий атрибут будь-якого будинку, господарі якого прагнуть до затишку і комфорту. При цьому подібні придбання робляться з розрахунком на довгі роки використання. Тому до вибору варто підійти відповідально, звертаючи увагу на використовувані при створенні меблів матеріали, рівень збірки, дизайн виробів і їх поєднання з інтер'єром будинку.

​Широкий вибір м'яких меблів європейської якості від ZlataMebel

Широкий асортимент високоякісних м'яких меблів пропонує бренд ZlataMebel. Компанія ручається за відмінний рівень своїх виробів і підкреслює, що її головний принцип полягає в слогані "Італійський дизайн. Німецька якість".

ZlataMebel підкреслює, що використовує виключно міцні, екологічні і зручні в експлуатації матеріали. І пропонує клієнтам сконцентруватися на естетичній складовій та за допомогою зручного каталогу на сайті zlatamebel.ua вибрати для себе відповідні м'які меблі.

Так, в першу чергу покупці можуть визначитися з видом необхідних м'яких меблів. Це можуть бути крісла, пуфи, прямі або кутові дивани, модульні системи, ліжка, матраци і так звані кінотеатри для максимально зручного перегляду улюблених кінофільмів вдома. Дивани і модульні системи від компанії можуть мати вбудований бар, бути розрахованими на різну кількість і мати покриття зі шкіри, велюру, вельвету, жаккарду, замші, рогожки і шенилла. До того ж, наші м'які меблі мають найрізноманітніші забарвлення, від строкатих або ніжно пастельних до стриманих темних.

Не відстають у розмаїтті і крісла. Є спеціальні варіанти для вітальні, кабінету, кухні або офісу, а запропоновані стилі- від класичних м'яких варіантів для затишних вечірніх читань, до модерних сміливих крісел, які стануть прикрасою сучасного офісу, кухні або дитячої кімнати.

У свою чергу ліжка і матраци від бренду ZlataMebel мають ортопедичні властивості і гарантують своїм власникам зручність і комфорт. Можна вибрати ліжко з узголів'ям і спинкою, з нішею для білизни, на подіумі або ніжках, навіть з підйомним механізмом.

Як і всі м'які меблі від бренду ZlataMebel, ліжка представлені в таких стилях, як класичний, ретро, мінімалізм, лофт, бароко, шеббі шик, прованс, кантрі і печворк. До того ж, прямо на сайті користувачі можуть подивитися, як обрані ними меблі будуть виглядати в різних кольорах і з різними матеріаліами.

У будь-якому випадку, щоб не обрали покупці, компанія гарантує найвищу якість, швидку доставку і збірку, а також гарантійне обслуговування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення