Широкий вибір весільних бокалів для ідеального свята

Весілля - одна з найважливіших подій в житті майже кожної людини. І в цей день наречені прагнуть, аби кожна деталь і кожна дрібничка були ідеальними.

Широкий вибір весільних бокалів для ідеального свята

Особливо, якщо це стосується предметів, з якими пов’язані символічні, обрядові дії. Одними з таких обов’язкових атрибутів є весільні бокали. З них молодята роблять перший ковток шампанського після завершення урочистої офіційної частини, бокали нареченого та нареченої стоять на святковому столі і щоразу піднімаються у під час тостів та привітань, а потім вони довгі роки зберігаються у якості сімейної реліквії.

Вибрати ідеальний варіант та купити весільні бокали в Україні можна в інтернет-магазині mirposudy.com.ua. На сайті є зручний фільтр, який дозволяє швидко обрати потрібний варіант, який буде відповідати естетичним вподобанням наречених, загальному стилю весілля, а також бюджету свята.Так, вартість весільних бокалів може коливатись від сотні гривень, до декількох тисяч, бути виготовленими з кришталю, скла чи кришталевого скло, мати аскетичний вигляд чи певний декор, у тому числі ручної роботи. До того ж, знавці можуть звернути увагу на виробника весільних бокалів. На сайті представлені наступні бренди:

  • Bohemia Sklo
  • Crystalex
  • Crystalite
  • Rogaska
  • Sonne Crystal
При цьому найбільш широкий асортимент весільних бокалів пов’язаний саме з зовнішнім виглядом та декором. Це дозволяє вибрати варіант, який буде ідеально співзвучним з тематикою всього весілля, пасуватиме до вбрання наречених та стане окрасою святкового столу. Так, можна вибрати цілком нейтральні кришталеві бокали, які будуть універсальними та підійдуть до будь-якого антуражу. Або з тематичними розписом, присвячемин весіллю. Багато бокалів мають нашарування з перламутру, золота або срібла, що дозволить підбирати їх під прикраси нареченої. Або ж молодята можуть віддати перевагу тематичним весільним бокалом - з давньогрецьким розписом для свята в античному стилі, з мушлями та перлинами для морського весілля, або ж з яскравими деталями, які будуть пасуват, наприклад, до серветок, свічок чи інших елементів на святкових столах.

Втім, який би набір весільних бокалів від магазину “Світ посуду” не обрали наречені, вони можуть бути впевнені в якості, вигідній ціні, а також швидкій доставці та можливості зробити оплату товару у будь-який зручний спосіб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення