Страшне вбивство родини в Києві: всі подробиці (фото)

 СЕГОДНЯ

Жахлива історія, що потрясла Київ, сталася в Солом'янському районі на вул. Антонова. Племінник вбив і розчленував трьох своїх родичів і варив з них тушонку, а коли поліція намагалася потрапити до квартири на п'ятому поверсі, вистрілив собі в голову. Чоловік помер в кареті швидкої.

Страшне вбивство родини в Києві: всі подробиці (фото)

У понеділок до поліції звернулася літня киянка, повідомивши, що її подруга і чоловік з п'ятниці не відповідають на телефонні дзвінки і не відкривають двері своєї квартири. На місце виїхали співробітники поліції і представники ЖЕКу. На сходовому майданчику вони відчули неприємний трупний запах, а коли почали стукати в двері – почули звук, схожий на постріл. Зламавши двері, вони виявили чоловіка з кульовим пораненням голови. Він був ще живий, але помер у "швидкій".

КУХНЯ ЖАХІВ.

"У квартирі було багато крові і людські останки. Виявлено два пістолета "Макарова", один з яких був з глушником, а на столі – шість гільз. Встановлено, що в квартирі проживали Людмила і Микола Б. (1951 і, 1950 року народження), а також їхній син Олександр (1976 року народження). До них прийшов 29-річний Дмитро, який доводився племінником убитим пенсіонерам, який проживає в Білій Церкві, безробітний. Він просив родичів позичити йому грошей, але отримав відмову. Після цього між ними стався конфлікт, і Дмитро застрелив трьох родичів", – повідомили нам в поліції.

Там додають, що такого жаху ще не було в Києві. Чоловік почав розчленовувати тіла кухонними ножами. "Кінцівки тіл він помістив до каструлі і варив... У спальні виявлено 19 відер з останками тіл. Поки ми не можемо підтвердити факт канібалізму, оскільки ще немає висновку судмедекспертизи. Незрозуміло, чи їв він останки родичів, чи ні. Але точно робив тушонку, виявлені загорнені банки", – повідомили нам в столичній поліції.

МИЛІ ЛЮДИ.

Сьогодні побувала на місці трагедії. До будинку, в якому сталося потрійне вбивство, неможливо під'їхати: розритий глибокий котлован – ремонтують труби. На сходовій клітці видно краплі крові з першого по п'ятий поверх, вона є навіть на стінах. Лежали і кілька рукавичок, які залишили криміналісти. Двері до квартири опечатані.

"Пострілу і неприємного запаху ми не чули. Лише шум, коли зламували двері. А вбиті бабуся і дідусь були дуже тихими і привітними", – говорить нам сусідка Настя. У будинку живуть переважно пенсіонери. Багато оселилися тут ще в рік здачі будівлі 1959 року. "Убиті були привітними. Те, що сталося – повний кошмар. В шоці весь будинок. Ми не спали всю ніч! По сходах ходили поліцейські і експерти. Неприємного запаху не чули – балкони тієї квартири і вікна були два дні відкриті навстіж. Ось чому знайома родини та запідозрила недобре, викликала поліцію", – додає ще одна сусідка.

"Це була дуже хороша, інтелігентна родина. У подружжя була вища освіта. Люся, наскільки я знаю, потрапила під скорочення і торгувала в кіоску. А її чоловік раніше був інженером, він захоплювався розробкою комп'ютерних програм. Син Олександр був неодружений. Родина була дуже хорошою і дружною. Ми завжди спілкувалися", – говорить сусідка Світлана.

Біля будинку ми помітили подругу родини, літню жінку на ім'я Віра. Вона дивилася на балкон і витирала сльози: "Це були дуже хороші стосунки, найчудовіші люди, які і мухи не скривдили за своє життя. Колишні інженери! Людина, яка скоїла цей кошмар, горітиме в пеклі!"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення