Сучасний житловий комплекс «Крона Парк»: чому варто обрати цей ЖК

Сучасний житловий комплекс «Крона Парк»: чому варто обрати цей ЖК

Житловий комплекс «Крона Парк» є геніальним проектом компанії, який заслуговує ношої уваги. Разом з ЖК «Зелений Квартал» та «Лісовий Квартал» він стане основою третього мікрорайону четвертого району міста Бровари. Розташований він буде в мальовничому місті з хорошою екологічною обстановкою та високими демографічними показниками. Бровари мають дуже зручне розташування, так як поряд проходять транспортні артерії. Також варто відзначити, що в місті дуже розвинена інфраструктура.

Основні характеристики, особливості та переваги новобудови

Житловий комплекс Корона Парк буде складатись з декількох будинків, які заплановані на одинадцять та шістнадцять поверхів. В них розміщуватимуться одно-, дво- та трикімнатні квартири. Площа однокімнатних буде 40-52 квадратних метри, двокімнатних – 62-80 квадратних метри, а трикімнатних – 86-104 квадратів. Планування всіх квартир дуже зручне та продумане до дрібних деталей. Уже в кінці 2019 року планують звести перший будинок.

Особливостями нового житлового комплексу можна назвати те, що при його забудові використовують тільки високоякісні і екологічні матеріали. Всі квартири будуть енергоефективні за рахунок встановлених якісних вікон та ззовні утеплених стін завдяки мінеральним плитам. Безперечною перевагою ЖК «Крона Парк» можна назвати його розташування, так як знаходитись він буде поряд з парком «Сосновий». Також компанія планує створити біля комплексу ландшафтний парк, площа якого буде складати декілька гектарів. Прекрасний мальовничий парк не тільки буде радувати жителів своєю красою, але і позитивно впливатиме на їх здоров'я.

Чому варто вкласти гроші у таке житло

Також важливим фактором та ще однією особливістю цього об'єкту можна назвати розвинену інфраструктуру, яка буде його оточувати. Це розважальні і торгівельні центри, у яких можна буде знайти товари та розваги на будь-який смак. Це кінотеатр, картинги, боулінг та інші. Також поряд є сучасні дитячі майданчики, басейн, дитячий садочок та планується побудова нової школи. Неподалік від житлового комплексу будуть знаходитись автобусна зупинка, наземний паркінг та спеціальні гостьові стоянки.

Оселившись в «Крона Парк», ви отримаєте за недорогими цінами не тільки прекрасно сплановану, зручну та якісно зроблену квартиру, але і багато можливостей провести весело та цікаво свій відпочинок поряд з місцем проживання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення