​Сусід-збочинець прийшов ґвалтувати жінку на очах у її 4-річної дитини (відео)

Спочатку він крав у молодих дівчат нижню білизну, а потім пішов на зґвалтування. На Вінниччині на очах у чотирирічної дитини сусід-збоченець душив і спробував зґвалтувати її матір. Чоловіка затримали, однак суд відпустив його під домашній арешт.

​Сусід-збочинець прийшов ґвалтувати жінку на очах у її 4-річної дитини (відео)

У селі ГордІївка, що на Вінниччині, у будинок 24-річної Оксани серед ночі пробрався невідомий чоловік. Обличчя його було зав’язане хустиною, яку він знайшов у шафі жертви, а на голові – ліхтар. Та попри це жінка одразу розгледіла у незваному гості свого сусіда – 49-річного Петра Редіна.

«Я його впізнала зразу. Бо його тяжко не впізнати. І я впізнала зразу, в чому він вдітий був – армейські штани і полосата байкова рубашка», - каже жертва сусіда-збоченця Оксана Гилюк.

Як розповіла матір постраждалої Тамара Вихристюк, чоловік зайшов до хати, дістав з шафи платок і пішов до кімнати, де спали майбутня жертва та її донька. У будинку вони живуть лише вдвох.

Тієї ночі жінка прокинулася, відчувши над головою чиєсь важке дихання. Побачивши чоловічу постать, Оксана закричала. А злочинець кинувся на неї, почав душити і намагався зґвалтувати.

«Донька теж прокинулася, почала кричати. Він настрибнув на мене, почав за шию однією рукою душити, а другою закривати рота. Кинув мене на дивані, хотів зґвалтувати. Він ще на землі почав мене душити, підкидати мною до землі. Дуже в мене забите все – і позвонок, і почки, і шия скручена», - розповідає постраждала.

Зараз Оксана у лікарні. Дивується, звідки в неї тоді взялося стільки хоробрості й сили. З обличчя ґвалтівника вона зірвала хустину і ліхтарик та подряпала йому обличчя. Навіть 4-річна Мар’янка, попри свій страх, намагалася відтягнути від мами кривдника і благала його піти.

«Почала його бити по руці, тягнути за сорочку: дядьку, не бийте мою маму!», - розповідає постраждала від сусіда-збоченця.Хтозна, чим би це все закінчилося, якби Оксана не набрала у телефоні мамин номер. На щастя, він був у списку першим.«Набрала маму і сама відкинула телефон, щоб він не бачив, що я набрала. Мама чула це все, цю потасовку, як він мене душив. Я кричала: мамочко, приходь мене рятувати, бо мене душать», - розповідає Оксана.

Поки жінка шукала, чим дістатися серед ночі до доньки, телефон із рук не випускала.

«Потім я вже крикнула: дядьку Петя, я вас по судах затаскаю. Ну, перше, що прийшло в голову. Він підскочив, він зірвався. І в цей час мама кричала в трубку телефона, що «Оксана. Я вже їду. Почекай, я вже їду». Він зірвався, почав тікати», - каже постраждала.

У поліції розслідують інцидент та чекають на висновки судмедекспертів. Сусіда правоохоронці затримали через декілька годин вдома. Свою вину чоловік спочатку заперечував, та згодом повністю зізнався у вчиненому.

«При виїзді на місце події працівники поліції затримали жителя села Гордіївка, який скоїв даний злочин. Дану подію було внесено до ЄРДР по двох статтях – це незаконне проникнення і замах на зґвалтування», - повідомив начальник Тростянецького відділу поліції Ігор Сандул.

Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку – позбавлення волі від трьох до п’яти років. Однак зараз злочинець вдома. Суд відпустив його під домашній арешт. До журналістів підозрюваний не виходить, на дзвінки не відповідає.

У підозрюваного є дружина і двоє дітей. А сусіди розповідають, що дивну поведінку чоловіка на вулиці помічали давно. Його неодноразово заставали з жіночою білизною. Інколи Оксана знаходила її у себе в дворі чи у шафі. Коли і як сусід підкидав їй чужу білизну – вона не бачила.

«З дівчат пропадала нижня білизна. Отак кажуть жінки, що вивішають наче і свою білизну, і з дівчаток. І він вибирає саме з дівчаток, а жіночу оставляє, - розповідає матір постраждалої і додає, що Оксана у своїй шафі неодноразово знаходила чужу білизну. - Штук 20 плавків знайшла».

Однак на камеру ніхто із сусідів про це говорити не хоче. Бояться. Лише дехто зізнається – люди шоковані й налякані. І якщо раніше у селі ніхто не боявся покидати хату відчиненою, то тепер надійно закривають замки, особливо на ніч.

Від сорому й страху Оксана не знає, як їй далі жити поруч із таким сусідом. Більше за все – боїться повертатися із лікарні додому, і не знає, як буде жити з дитиною.

«Я не знаю, що він і мені може зробити – прийти, додушити чи вбити, і дитині може моїй щось зробити», - ділиться своїми страхами Оксана.

Поки вона у лікарні, із маленькою Мар’янкою живе бабуся. Через бездіяльність поліції жінка не спить ночами. Про всяк випадок під рукою тримає сокиру.

«Сиджу, постелила собі одіяло. Діти сплять. А я з сокирою чекаю, поки Редін прийде. Думаю, може він прийде ще, хоче мене вбити, щоб його не посадили ми», - каже Тамара.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення