Такого не було ніколи. Кривава доба у Києві (відео)

Резонансні вбивства і жодного затриманого

Такого не було ніколи. Кривава доба у Києві (відео)

Українська столицю накрила низка кривавих вбивств. За минулу добу правоохоронні органи зафіксували чотири випадки душогубства. Різні райони, різні люди. Спільне у справах єдине – відсутність затриманих.

Вбивство перше: кривавий світанок на Оболоні

Вчительку англійської мови, 40-річну жінку вбили на світанку. Сусід побачив відчинені двері її квартири, де і виявив труп знайомої.

Поліція виявила на тілі загиблої чисельні синці на шиї. За попередніми висновками експертів, смерть настала від задушення предметом, схожим на мотузку.

Правоохоронці вважають, що зловмисники намагалися знайти гроші та інші цінності, оскільки в квартирі загиблої перекинуті речі та відчинені дверцята до шаф та шухляд.

Вбивство друге: куля у спину

Зранку 7 липня 39-річного чоловіка застрелили просто біля дверей його квартири. Загиблий мешкав на Подолі. Куля калібру 7,62 влетіла в спину – чоловік помер на місці, там його тіло і знайшли.

Як відомо, загиблий заробляв на життя звичайним збором меблів, тому чим він міг комусь завадити – слідству незрозуміло.

Вбивство третє: різанина

Просто посеред білого дня на Лісовому масиві столиці зарізали чоловіка. За словами очевидців, двоє місцевих спочатку голосно сварилися, після чого один із них дістав ніж, просто на очах оточуючих убив опонента і втік.

За словами начальника Деснянського УП Олександра Косовського наразі правоохоронцями встановлено круг осіб, які могли б бути причетними до скоєння даного злочину. Зловмисника, який смертельно травмував чоловіка, розшукують.

Вбивство четверте: бійка зі смертельним результатом

У Дарницькому районі 26-річний чоловік разом з друзями посперечалися з сусідньою компанією – аж до бійки, що завершилася ножовими пораненнями у груди. До прибуття швидкої потерпілий не дожив. У загиблого залишилися дружина та двоє дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення