Тещі СБУшника Чобітка, який хоче потрапити до ДБР, подарували будинок під Києвом

 Bihus.info

Теща офіцера Служби безпеки України Богдана Чобітка, який, за даними ЗМІ, може очолити управління внутрішнього контролю Державного бюро розслідувань, отримала в подарунок будинок у селі Вишеньках поблизу столиці

Тещі СБУшника Чобітка, який хоче потрапити до ДБР, подарували будинок під Києвом

Згідно витягу із Реєстру речових прав на нерухоме майно, 275-метровий будинок і три земельних ділянки під ним загальною площею 25 соток відійшли 60-річній Олені Кац за договорами дарування у лютому 2016 року. Попередньою власницею будинку в реєстрі вказана Анна Овчиннікова - співзасновниця садівничого товариства “Млинок-Плюс”, на території якого він розташований. Вартість подібних обійсть у Вишеньках, проте з меншими земельними ділянками, на даний час коливається в межах 200-250 тисяч доларів.

Як відомо, декларації працівників СБУ засекречені. У відкритому доступі нам вдалося знайти лише одну паперову декларацію Богдана Чобітка за 2015 рік, яку він подавав як кандидат до ДБР, але у ній з незрозумілих причин відсутня сторінка про його нерухоме майно. Члени родини Чобітка володіють лише 15 сотками землі.Згідно з декларацією, на його дружину оформлені автомобілі Mercedes-Benz GL 450 2008 року, Mini Cooper 2011-го і моторний катер Azura 520 2014 року випуску. Їхня сукупна вартість на даний час складає близько 50-55 тисяч доларів.

У Головному управлінні по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Богдан Чобіток працює з 1999 року. Мати СБУшника Алла Чобіток з 2002 року є суддею Апеляційного суду міста Києва.

Нагадаємо, нещодавно “Українська Правда” опублікувала список кандидатів, які вже нібито “затверджені” на керівні посади у ДБР. Богдан Чобіток фігурує у ньому як майбутній начальник управління внутрішнього контролю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення