У чому переваги доставки автомобіля з США

Автомобілі, які купуються на аукціонах у США, навіть після доставки через океан, сплати мита та оплати послуг агентів, коштують набагато менше за аналоги на вітчизняних ринках.

У чому переваги доставки автомобіля з США

Суми в окремих випадках сягають $5000. До того ж, на аукціонах в Америці продають здебільшого автомобілі віком приблизно п’ять років, а висока якість доріг і пального дозволяють їм довго залишатись майже як новими.

Звичайно, це вагомі аргументи, аби звернути свою увагу на машини з-за океану. Однак, слід пам’ятати, що без допомоги посередників тут не обійтись, а довіряти свої гроші авто ише надійним, перевіреним компаніям. Так, команда easyXpress вже п’ять років працює на ринку доставки автомобілів з Америки, а за посиланням https://easyxpress.com.ua/vikup-avto майбутні клієнти можуть ознайомитись з умовами та строками доставки. Так, компанія easyXpress є сертифікованим партнером в Україні найбільших в США автомобільних аукціонів - IAAI, MANHEIM та COPART. Тож користувачі отримують доступ до мільйонів автомобілів. Серед такого асортименту неодмінно вдасться знайти ту ідеальну машину своєї мрії. Втім, для швидкості та зручності агенти можуть самостійно вибрати та запропонувати кілька варіантів, зважаючи на вимоги та бюджет.

До того ж, гарантуються швидкі терміни доставки - 2-2,5 місяців. А вся процедура проводиться прозоро та відповідно до укладеного договору. До того ж, компанія бере на себе всі клопоти по оформленню та сплаті мита після прибуття автомобіля в Одеський порт. При цьому митні тарифи є пільговими відповідно до закону №3251. Комісія, яку бере компанія за свої послуги, сягає від $500 до $1000, а клієнт отримує автомобіль по ціні, на 30%-50% меншої за українську. Також на сайті компанії за допомогою онлайн-калькулятора клієнт може самостійно розрахувати вартість свого майбутнього автомобіля. При цьому треба обрати:
  • аукціон
  • бажаний вид транспорту (легковий автомобіль, мотоцикл, кросовер, великогабаритне авто)
  • місто
  • порт відправки
Також можна подивитись на детальні фотографії найбільш популярних автомобілів, які відправляють з США до України. Окрім цього,компанія також організовує доставку інших видів товарів - побутової техніки та електроніки, одягу, косметики та багато іншого. Серед магазинів, з якими працює easyXpress - 6pm, ebay, Amazon, Victoria's Secret, Walmart, Agent Provocateur, Zappos. Тож компанія дозволяє українським користувачам отримувати цілий ряд якісних товарів по цінам, значно нижчим за вітчизняні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення