У Миколаєві жінку ледь не застрелили на балконі власної квартири (відео)

Жителька Миколаєва пішла на балкон розмовляти по телефону, як раптом із сусіднього будинку в неї вистрелили. Жінка дивом залишилася живою, адже одна з куль поцілила біля сонної артерії.

У Миколаєві жінку ледь не застрелили на балконі власної квартири (відео)

Анжеліка Майгур згадує: "Я почула постріл. Підняла голову і на мене почало сипатись скло. Я відчула біль в області шиї, забігла в кімнату і почала звати чоловіка. Він злякався і сам вибіг на балкон".

Найімовірніше, стріляли з мисливської зброї, бо на вигляд кулі саме такі, які вилітають із крупнокаліберних мисливських патронів.

"Це був один постріл, дві кулі поцілили в мене. Лікарі одну залишили, бо не можуть її витягнути. Мені дуже пощастило, бо ця куля пройшла на 2 сантиметри далі від сонної артерії",- говорить Анжеліка.

Лікарі запевняють: куля, що залишилась у тілі жінки, їй не загрожує.

"Ми зробили первинну хірургічну обробку вогневого каналу на ключиці. З тою кулею, що знаходиться в плечі, жінка може безпечно себе почувати, їй нічого не загрожує. Наразі потрепіла отримує терапію антибіотиками",- каже лікар хірургічного відділення ЛШМД Сергій Герасим‘юк.

Анжеліка говорить: конфліктів, які б стали причиною для замаху на вбивство, ні з ким не мала, тож, скоріш за все, в неї поцілили випадково. Зараз у планах жінки зміна місця проживання на більш безпечне. Поліція наразі за фактом стрільби відкрила кримінальне провадження.

"На даний момент проводяться слідчі дії та встановлюються особи, причетні до даного правопорушення. Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками ст. 296 ККУ – хуліганство",- повідомляє інспектор відділу комунікацій Заводського відділення поліції Світалана Тараненко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення