Убивство львів'янина Тараса Познякова: з’явилися нові подробиці (відео)

Слідство дотримується версії, що чоловіка вбили заради автівки. Втім, підсудний не каже, де тепер сам водій автомобіля.

Убивство львів'янина Тараса Познякова: з’явилися нові подробиці (відео)

Відтоді, як зник 25-річний львів'янин Тарас Позняков, його родина не припиняла пошуків. «Більше 9 місяців я шукаю. Я обов'язково сина знайду», - каже батько зниклого Олександр Позняков.

Молодий хлопець через популярний інтернет-сервіс узяв двох пасажирів, але дорогою до столиці безслідно зник разом зі своїм автомобілем. Згодом його знайшли, а сліди крові в автомобілі засвідчили, що власника вбили. В розшук оголосили двох колишніх бійців «Правого сектора» - 26-річного росіянина Луана Кінгісепа та 36-річого Дмитра Голуба з Чернівців, якого поліцейським вдалося схопити наприкінці літа.

26-річний росіянин Луан Кінгісеп

36-річний чернівчанин Дмитро Голуб

Тепер чоловік на лаві підсудних. До зали суду він заходив із термосом, а побачивши відеокамеру, почав погрожувати журналістам «Надзвичайних новин».

«Я зараз зламаю вам цю відеокамеру і ваше обличчя», - сказав підсудний Дмитро Голуб.

Підозрюваний просить суд вивести його із зали, бо не хоче, аби його знімали. Однак, коли судді відповідають відмовою, чоловік жбурляє у їхній бік той самий термос із чаєм, цим самим, досягнувши свого: його таки вивели із зали судових засідань та продовжили засідання вже без нього. Дмитра Голуба підозрюють одразу в п’ятох злочинах, серед яких вбивство, розбійництво, незаконне поводження зі зброєю та підробка документів.

Чоловік довго жив під чужим іменем - Віктор Пилипчук. Це людина, яка теж зникла за загадкових обставин. Слідство дотримується версії, що Тараса Познякова вбили, аби забрати його машину. Але підсудний мовчить про те, де тепер сам водій автомобіля.

«Як я можу вірити, як тато за свого сина, що його немає. Знаєте, є така розмова: якщо мої вуха чують, а очі не бачать, то я ніколи цьому не повірю», - каже батько зниклого.

Вийти на слід іншого підозрюваного слідству поки не вдалося. Є інформація, що він переховується десь на Закарпатті, під прикриттям «Сонечка» - колишнього підрозділу «Правого сектора».

Нагадаємо, 4 квітня минулого року на сервісі «BlaBlaCar» Тарас Позняков домовився взяти двох клієнтів по дорозі до Києва. У цей же день о 12 годині дня біля селища Бобриця під Києвом зв'язок із ним обірвався. Наступного дня на пошуки Тараса кинулися рідні, волонтери та поліція. Машину знайшли тільки 12 квітня в одному з гаражів на околиці Києва. Активісти в соцмережах повідомляли, що в знайденій машині Познякова було простріляне заднє сидіння, виявлені кулі і сліди крові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення