Вбивство вагітної жінки та її матері: поліція розшукує вбивцю (відео)

Коли сусіди знайшли в будинку вбиту вагітну жінку та її матір, поміж мертвими жінками повзав 1-річний хлопчик, який і став єдиним свідком убивства. Підозра правоохоронців упала на 34-річного чоловіка вбитої жінки, однак він і досі не затриманий. Натомість поліція просить людей допомогти знайти злочинця.

Вбивство вагітної жінки та її матері: поліція розшукує вбивцю (відео)

Убивство сталося в селі Западинці, що на Хмельниччині. Тіла вагітної 40-річної жінки та її матері випадково знайшли односельці, коли заглянули до їхнього будинку.

«Ніде не було жодного сліду, жінка зайшла у веранду, побачила труп і бігом вийшла, пішла до старости», - розповідає листоноша Наталя Кочетова.

Мешканці села кажуть, що цю родину знали погано. Сім’я переїхала з іншого району всього рік тому, але вже встигла здобути недобру славу через зловживання спиртним. Чоловік, коли випивав, постійно ставав агресивним і сварився з сусідами.

«Сім’я неблагополучна. Той Віталій був із своїми трошки замашками, але вони жили. Жінка була трудяща, господарювала, вони садили город, почали розводити невеличке господарство, ніби більш-менш нормально. Але вони випивали. Оце вся причина»,- каже сусідка Наталя.

У загиблих жінок лишилося двоє дітей: 14-річна донька від першого шлюбу та син, якому днями виповнився 1 рік. Діти зараз перебувають у відділенні Летичівської районної лікарні.

«Доставлено дитину одного року з місця, де відбулась трагедія, службою у справах дітей. При поступленні у дитини були незначні прояви вірусної інфекції, але на сьогодні стан дитини відносно задовільний. Також службою у справах дітей було доставлено і сестричку 14 років. Вона має деякі вади серця і також потребує обстеження», - говорить в. о. начмеда Летичівської центральної районної лікарні Юрій Стахов.

Медики сподіваються, що дітей заберуть до себе рідні вбитих. 14-річна школярка Олександра розповідає, що дуже боялася вітчима, тому і переїхала жити до знайомого хлопця. Дівчина впевнена: якби того дня вона залишилася вдома, то вітчим убив би і її.

«Мені дуже погано жилося. Я пішла з дому, бо він мене все примушував робити, а сам ніколи нічого не робив, та інколи навіть бив. Я думаю, що він мене би теж убив», - розповідає 14-річна Олександра.

Найстрашніше те, що чоловік зараз на волі. Правоохоронці просять допомоги у всіх, хто бачив цю людину. Це 34-річний Віталій Алексєєв, житель села Западинці, Летичівського району. Чоловік був одягнутий в чорну куртку з капішоном, такого ж кольору спортивні штани і в’язану шапку. На зріст – 165 см, худорлявий.

«Хочу звернутися до всіх небайжужих громадян з проханням допомогти Національній поліції у розшуку особи, яка підозрюється у вчиненні даного злочину»,- просить начальник Летичівського відділу поліції Олег Краковський.

За фактом убивства відкрите кримінальне провадження. Злочинцю загрожує до 15 років тюрми, а то і довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення