Вечірки у київській мерії: меню по 800 гривень і стриптизери (відео)

Столична мерія непідступна та пафосна ззовні. Однак коли чиновники і депутати після роботи лишають свої кабінети, посадовців змінюють... стриптизери.

Вечірки у київській мерії: меню по 800 гривень і стриптизери (відео)

У стінах будівлі Київської міської адміністрації на вулиці Хрещатик, 36 щодня проводяться ділові розмови, приймаються доленосні рішення. Та щойно чиновники покидають свої кабінети після роботи, приміщення мерії стає територією для відвертих розваг сумнівних компаній, бо там відбуваються дискотеки та гуляння.

"Надзвичайні новини" влаштували власний експеримент. Журналісти вдали, що компанія дівчат хоче відсвяткувати дівичник.

"- Ми б хотіли відсвяткувати дівичник по-багатому, у КМДА. Це можливо?

- Можливо. Чому б і ні?",- говорить журналістам організатор вечірки Андрій.

Просто в стінах столичної мерії журналістам запропонували пісні й танці. Виявляється, під владними кабінетами це відбувається регулярно. На дівичник пропонують винахідливого ведучого та відомих всім артистів.

"- А у вас є хтось із артистів?

- Є гурти, є співаки. Ви можете зайти на сторінку у Фейсбуці і побачити тих, кого ми можемо вам запропонувати", - каже Андрій.

"Надзвичайні новини" перевірили, наскільки далеко готові зайти організатори, тож журналісти замовили стриптизера.

"- А послугу стриптизера ви надаєте, чи ми можемо привести його з собою?

- Ви можете привести його з собою, мені в принципі байдуже".

Співрозмовник журналістів надіслав їм базовий прайс. Згідно з ним, лише оренда VIP-залу на 10 осіб коштуватиме шість тисяч гривень, їжа з депутатської кухні для одної особи коштуватиме близько восьми сотень гривень, а один танець "штатного" стриптизера обійдеться від шестисот до півтори тисячі гривень.

Працівники їдальні зізнаються, що навідуються на скандальні бенкети й відомі політики.

"Бувають деякі політичні особи, але ми на вечірках не присутні", - каже працівниця їдальні.

Журналістам вдалося вийти на слід організатора скандальних вечірок. Ним виявився Андрій Недошитко. Виявляється, цей чоловік працює в компанії, що спеціалізується на організації свят.

Деякі працівники владного органу від такої звістки шоковані.

"Я вважаю, що це державний заклад і проводити тут якісь розваги недоцільно. Для цього є безліч інших місць", - каже співробітник КМДА Олександр Бушок.

Як виявилося пізніше, регулярні гулянки в Київській міській адміністрації відбуваються вже три роки. На питання про те, скільки на таких гуляннях заробили організатори і кому з чиновників іде в кишеню процент із вечірок, відповіді поки немає. Адже посадовці поки не знайшли часу для розмови з журналістами з такого пікантного питання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення