Відеоспостереження на складі

Якщо є велика кількість цінних матеріалів або обладнання на складі, то потрібна система безпеки, щоб стежити за ним.

Відеоспостереження на складі

Склад, повний продуктів і обладнання вартістю в тисячі або навіть мільйони гривень, робить його головною метою для крадіжок та інших злочинів. Як власнику або менеджеру складу, вам знадобиться система камер відеоспостереження для запобігання крадіжок, вандалізму, вторгнень та інших небажаних пошкоджень.

Прочитайте інформацію нижче, щоб дізнатися, як вибрати кращу систему або камери відеоспостереження для складу.

Деякі особливості системи безпеки для складу

Склади різного метражу або розмірів будуть пред'являти різні вимоги до систем сигналізації або відеоспостереження. Але у них завжди є спільні риси:

  • HD. На ринку представлені 4-мегапіксельні складські камери, системи відеоспостереження з роздільною здатністю 1080p або 720p, цифрові складські камери і т. д. Для складу з великою кількістю співробітників, відвідувачів і речей, необхідні камери спостереження з високою роздільною здатністю. (Перевірте чи може камера безпеки ідентифікувати номерний знак і людей.)
  • Нічне бачення. Система моніторингу безпеки складу з відмінним нічним баченням може служити охоронцем, який цілодобово і безпомилково стежить за майном на складі. Як правило, кількість і якість ІЧ-світлодіодів визначають відстань нічного бачення.
  • Мобільний додаток. Камера відеоспостереження для складу з мобільним додатком дозволяє контролювати товар на складі з будь-якого місця, де є підключення до мережі. Щоб отримати максимальну віддачу від вашої камери відеоспостереження, встановіть на мобільний пристрій спеціалізований додаток.
  • Широкий кут. Для складу великого розміру потрібно камера з широким кутом, що охоплює кожне місце і кожен метр.
  • Водонепроникність. Щоб стежити за зовнішньою областю вашого складу, камери відеоспостереження повинні бути водонепроникними. Зазвичай водонепроникний рейтинг IP 66 дозволяє камерам нормально працювати навіть в екстремальних погодних умовах.

Рекомендації до камер відеоспостереження

Хотілося б пролити світло на кращі системи камер відеоспостереження, щоб допомогти вибрати ту, яка підходить саме вам.

Якщо склад невеликий, рекомендується використовувати камери PTZ для спостереження за безпекою.

PTZ (Pan, Tilt, Zoom) - це камери безпеки з кутом огляду 36° -100°, використовуються як на складі, так і за його межами. Вони можуть обертатися на 360° по горизонталі і на 90° по вертикалі, знімати відео у форматі Super HD (4MP) і відстежувати кожен куточок простору і ніколи не пропустять жодної деталі.

Якщо встановити додаток на iPhone або Android, буде ще зручніше керувати камерою відеоспостереження. Ви точно знаєте, що відбувається на вашому складі, коли вас там немає. У разі злому ви отримаєте сповіщення в режимі реального часу і зможете негайно вжити заходів, щоб зупинити крадіжку до того, як вона відбудеться.

Відеоспостереження

Для великого складу, що займає сотні квадратних метрів або більше, наступний крок - це встановлення комплексних систем камер відеоспостереження, включаючи кілька камер і NVR або DVR.

Без сумніву, система безпеки з NVR - кращий вибір для захисту складу. Наприклад, якщо підключити 4 камери Super HD, встановлені на кожному слабкому вході, вони дадуть чітке уявлення про всі підозрілі дії на складі. Інфрачервоні світлодіоди дозволять системі безпеки ясно бачити вночі.

Рекордер NVR або DVR безперервно записує 24 години на добу, а його жорсткий диск дозволить відтворити будь-який запис.

Додатковий плюс - зможете контролювати систему в мобільному додатку. Навіть шнур не знадобиться.

Один з кращих магазинів де можна придбати відеоспостереження - це інтернет-магазин "Forter" - forter.com.ua.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення