​Власник інтернет-магазину побив клієнта, якому продали крадений планшет

 FaceNEWS

"Акція: Купуй крадений товар і отримай в обличчя" - так коментують користувачі Facebook ситуацію, яка могла статися з кожним.

​Власник інтернет-магазину побив клієнта, якому продали крадений планшет

Киянин і засновник маркетингового агентства Roman.ua Роман Рибальченко розповів у Facebook, що придбав в Stylus.ua планшет Amazon Kindle на подарунок, проте з покупкою відразу почалися проблеми.

Після не дуже успішних спроб прив'язати пристрій до аккаунту, за допомогою техпідтримки Amazon вдалося з'ясувати, що планшет знаходиться в статусі "втрачений/поцуплений", і користуватися їм неможливо.

У колл-центрі магазина проблему вирішувати відмовилися, при цьому у покупця відбувся "чудовий" діалог з його представником:

Stylus (S): ми не консультуємо по прив'язці на інших сайтах

Покупець (П): Ви не зрозуміли, виробник говорить, що ви мені продали крадене

S: я не знаю, що таке цей ваш Амазон

П: а хтось дорослий поруч є?

S: можете написати на пошту, наше керівництво розгляне

П: з'єднайте мене телефоном

S: не можу і не буду, пишіть на пошту

У результаті Рибальченко зв'язався із знайомим працівником магазина В'ячеславом і домовився, що товар поверне, а гроші отримає назад. Проте біда прийшла, звідки не чекали.

Так, будучи на конференції The Marketingjazzz Fest, чоловік дізнався, що там знаходиться і власник магазину Stylus Андрій Карпюк.

Йому Рибальченко відправив повідомлення з метою, користуючись моментом, розповісти про те, що сталося.

Після того, як Роман зв'язався з власником магазину, виявилось, що Карпюк небажає слухати про проблеми його ж магазину. Так, власник на повідомлення відповідав напружено, вважаючи за краще слухати доповідь, а не обговорити ситуацію, що склалася, з обдуреним покупцем.

Спроби поговорити з власником магазина закінчилися приїздом "швидкої"

В якийсь момент настрій власника магазину Stylus.ua Карпюка, схоже, змінився, і він швидко знайшов Рибальченко на конференції.

Роман розповідає: "Я сиджу з відкритим ноутбуком, щоб показати чат з Amazon і раптом отримую шквал словесних звинувачень з таким сенсом: "Ти спеціально на конференцію приїхав, щоб мене знайти?", "Навіщо ти мене висмикуєш з доповіді?".

Я чманію від такого потоку фраз і запитую: "Тобто, ти мене зараз звинувачуєш в тому, що в твоєму магазині мені продали крадене?". І тут Андрій на мене кидається. Починає ударяти мій ноутбук об стіл і підлогу, підскакує до мене і починає завдавати методичних ударів кулаком в обличчя. За словами свідка, який вимагав відійти і не чіпати мене, в процесі нападу Андрій казав: "Мене учитимеш, мені розповідатимеш".

В результаті постраждалому викликали "швидку" і наклали кілька швів. Також він пройшов огляд в судмедексперта і написав заяву в поліцію. До речі, поліцейські навіть не приїхали в готель опитати свідків і Карпюка, ще одна зустріч з яким не принесла жодного результату. Роман підкреслює: власник магазина не визнає свою неправоту, заявляючи, що вони спілкувалися "як чоловік з чоловіком".

"Я вважаю, – розповідає покупець, – що спілкувався з ним, як клієнт магазину і особисто його ніяк не образив, для того, щоб отримати удари по моїх робочих інструментах: ноутбуку, голові і оку.

Вже потім Карпюк запропонував сплатити послуги лікаря, не хотів навіть обговорювати компенсацію морально-матеріального збитку. Також хотів, щоб я теж вибачився, що для мене неприйнятно".

А поки власник магазину не визнає своєї неправоти, Рибальченко вимушений вже цілий тиждень ходити по лікарях. І це при тому, що йому ще належить повторно відвідати офтальмолога і перевірити сітківку ока.

Тим часом на історію Романа, яку він розмістив в своєму Facebook, активно відреагували користувачі мережі.

Вони пишуть: "Потрібна юридична допомога? Звертайтеся! Покараємо хулігана!, "Повний неадекват", "Акція в "Stylys": Купи крадений Kindle і отримай по морді в дарунок". За дві години публікація набрала близько 1 700 репостов і більше 3 тисяч реакцій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення