За перевезення дітей без автокрісел ввели штраф. Як правильно вибрати даний девайс

Кожна сім’я прагне бути досконалою у догляді за малюком, ставлячи перед собою масу завдань для комфорту та безпеки дитини. Однією з таких умов є безпечне пересування автомобілем, який має бути оснащеними дитячим автокріслом.

За перевезення дітей без автокрісел ввели штраф. Як  правильно вибрати даний девайс
Більше того, для тих, хто з якихось причин сумнівався у його доцільності, наприкінці осені ввели штраф у 510 гривень. Відповідно до нового порядку, перевозити в машині дітей віком до 12 років та зростом до 145 сантиметрів без спеціальних засобів, які дозволяють зафіксувати дитину ременями безпеки, заборонено.

Тож автокрісла стили необхідністю. І вибирати девайс, який захищатиме життя та здоров’я дитини, звичайно ж, варто у перевірених магазинах та мережах.

Автокрісла, що представлені на сайті https://antoshka.ua/avtokresla.html передбачені для різних вікових категорій, так як дитина росте і вага тіла змінюється, а безпека - це найголовніше незалежно від віку і статі.

Як же зрозуміти, яке крісло потрібне саме вашій дитині?

Магазин Антошка пропонує автокрісла категорій від новонароджених до дітей 12-14 років. На сайті мережі магазинів антошка розміщено зручний каталог, з допомогою якого вибрати річ, яка підходить за всіма параметрами саме вашому малюкові не складно враховуйте - категорію, ціну, вік дитини, торгову марку чи бренд, кріплення в автомобіль, вагу дитини, наявність в магазинах, які цікавлять вас.

Автокрісла для дітей бувають:
  • у формі люльки для дітей до року
  • для дітей старше року з фіксацією за допомогою ременів чи стільця безпеки
  • крісла, що можуть змінювати висоту спинки і можуть використовуватись до ваги в 36 кг
  • бустери, які допомагають старшим дітям безпечно пристібатись основними ременями безпеки в машині
Всі ці види автокрісел та аксесуарів до них можна придбати в магазині Антошка. Дана мережа користується популярністю серед населення, тому і активно розвивається - вони представлені в багатьох містах країни- Дніпро, Київ, Кривий Ріг, Львів. Одеса, Харків, Івано - Франківськ, Ужгород, Чернівці, Вінниця, Запоріжжя, Буча, Рівне, Полтава, Чорноморськ. Якщо так сталося, що у вашому місті не відкрито мазину, маєте можливість замовити необхідну річ через інтернет.

В магазині постійно діє система знижок та акцій на дитячі товари відомих брендів. Їх можна відсортовувати за популярність та ціною, спочатку нові чи акційні.

Необхідний товар доставляємо кур'єром на вказану адресу, сервісом Нова пошта або самовивіз із магазину, до того ж, якщо сума замовлення перевищує 2000 грн, то доставка БЕЗКОШТОВНА. А якщо не досягає, то вартість всього 50 грн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення