Жорстокий напад на бізнесменів: зброя, катування і півкімнати у крові (відео)

На Київщині обікрали бізнесменів-аграріїв. Бандити були добре обізнані, що і де треба шукати. Тому жертви нападників припускають: злочинці діяли за наводкою поліції, бо саме правоохоронці знали, яка сума лежить у сейфі.​

Жорстокий напад на бізнесменів: зброя, катування і півкімнати у крові (відео)

Сергія бандити побили так, що тепер у нього дві тріщини в черепі, рвані рани на голові та ногах, зламані щелепа, ребра, рука, пальці і до всього ще й струс мозку.

«Я відчув, що на мене одягають наволочку з подушки і чимось затягують її. Мене дуже били і я взагалі нічого не міг сказати», - пригадує потерпілий.

Чоловік проживає разом зі своєю компаньйонкою в будинку, поділеному навпіл. Вони займаються аграрним бізнесом, тож спільні гроші на розвиток підприємства тримали у сейфі в Ірини. Саме за ним і прийшли грабіжники.

«Нападники зайшли із сусідської ділянки, перелізли через сітку, бо видно, що вона розтягнута», - припускає Ірина.

Бандити діяли вкрай професійно, бо точно знали куди треба йти і що робити, а своїх жертв позбавляли будь-якої можливості викликати допомогу.

«Грабіжники накинули щось на дроти лінії електропередачі, бо світла у будинку не було, а в будинок вони залізли через вікно, на підвіконні ще й залишився бруд, а коли вони вже вийшли, то за собою прикрили вікно», - розповідає Ірина.

Грабіжників було четверо і вони явно не очікували, що в Ірини випадково залишиться ночувати сусід. Сергій сміливо кинувся на озброєних незнайомців, за що його по-звірячому побили.

«Один із бандитів почав сміятися, і в той момент - я не знаю, де в мене взялися сили, можливо мене взяло таке зло на нього - я підсунув його до себе і вдарив головою», - каже чоловік.

Після цього грабіжники зв'язали Сергія та Ірину. Чоловіка били без упину просто посеред кімнати.

«Ця подушка вся в крові, з неї зняли наволочку, наділи на голову Сергію і почали душити ось такими штуками», - розповідає жінка.

Натомість між собою нападники не спілкувалися, однак постійно лунало лише одне прізвисько – «Фашист», бо саме він повинен був відшукати сейф з грошима. Коли бандити пішли, покинувши зв’язаних жертв, Сергій був уже ледь живий, а його кров була всюди: на підлозі, по стінах і на дивані.

«Я взагалі не міг дихати і втратив свідомість. А потім почув, що мене смикають. То була Ірина Василівна, вона зубами гризла цю наволчку, щоб мене звільнити», - пригадує Сергій.

Коли Ірині вдалося вивільнити руки та зняти з голови Сергія закривавлену наволочку, вона мерщій побігла до сусіда Анатолія, друга Сергія. Чоловік викликав швидку і поліцію.

«Коли я його побачив на світлі, то стало страшно. Голова вся побита, вуха були дуже сині, аж чорні. Шкіра на голові лопнула: над лівим вухом десь 6-7 сантиметрів, друга на потилиці», - каже Анатолій.

Коли Сергій почав одужувати, вони з Іриною стали перебирати версії, хто ж міг знати про гроші. Бізнеспартнери згадали один випадок, через який про гроші в будинку дізналися поліцейські. Якось Ірина поїхала у відрядження, а сейф занесла до Сергія, поки той спав. Чоловік уранці прокинувся і, не знайшовши сейфа на місці, написав заяву в поліцію. Тоді він і вказав точну суму грошей. У місцевому відділку не розуміють, чому підозра потерпілих впала саме на них. Натомість правоохоронці говорять про високі шанси розкрити цю справу, а також переконані: нападники – гастролери.

«Слідство зараз перебуває в активній фазі і є певний прогрес і досягнення. Будуть спрямовані всі дії для встановлення винних», - говорить керівник Ставищанського відділення поліції Артем Барчуков.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення