Зручний і сучасний житловий комплекс «Лісовий квартал» в Броварах

«Лісовий квартал» – це житловий комплекс комфорт-класу, який знаходиться в Броварах на мальовничій території в оточенні паркової зони. Всі будівлі ЖК зведені (а також ті, які знаходяться на стадії будівництва) із застосуванням екологічно безпечних матеріалів.

Зручний і сучасний житловий комплекс «Лісовий квартал» в Броварах

Будинки ЖК являють собою надійні монолітно-каркасні конструкції. Застосування сучасних методик сприяє заощадженню тепла всередині квартир. Додатковий зігрівальний ефект забезпечує наявність якісного зовнішнього утеплення. Оздоблення декоративною штукатуркою надає будівлям естетично привабливий зовнішній вигляд.

У квартирах використані металопластикові склопакети, які відповідають високим європейським вимогам якості.

Поблизу житлового комплексу присутня розвинена міська інфраструктура, хороша транспортна доступність дозволяє швидко дістатися до столиці з використанням громадського або особистого транспорту.

Як придбати квартиру в ЖК «Лісовий квартал»

Щоб купити квартиру в Броварах без посередників, необхідно звернутися до відділу продажів ЖК. Менеджери допоможуть з вибором житла, а також ознайомлять з умовами придбання. Обрану квартиру можна забронювати на 3 дні без оплати для прийняття остаточного рішення.

Оплата нерухомості можлива двома способами: на умовах 100% передоплати, а також шляхом внесення суми у розмірі 10% від загальної вартості. Розстрочка доступна як до, так і після введення об'єкта в експлуатацію.

Головні інфраструктурні об'єкти

«Лісовий квартал» є сучасним житловим комплексом, інфраструктура якого включає в себе все необхідне для комфортного життя. Поблизу корпусів обладнані паркінги і дитячий майданчик, на перших поверхах будинків знаходяться офісні приміщення, філії банків.

На особливу увагу заслуговує дитячий садок, будівництво якого добігає кінця на території житлового комплексу. Нові будівлі, які мають унікальний дизайн, зведені з використанням якісних матеріалів і сучасних технологій. Дошкільний заклад складається з 6 груп.

Поблизу ЖК (близько 5–10 хвилин пішки) знаходяться магазини, супермаркети, продуктовий ринок. Також біля житлового комплексу розташовано безліч освітніх закладів для дітей: музична і танцювальна школа, а також спорткомплекс для освоєння бойових мистецтв, училище фізичної культури.

Дістатися до Києва можна на метро, маршрутному таксі або з використанням особистого транспорту по новій асфальтованій дорозі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення