Звела рахунки з життям українка, у якої на війні загинула близька людина: фото передсмертної записки і відео

 Суспільне

У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка. Вона впала з оглядового колеса. Факт загибелі жінки внаслідок падіння з висоти підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Звела рахунки з життям українка, у якої на війні загинула близька людина: фото передсмертної записки і відео

Інформація на номер 102 надійшла о 16:00. Загибла – місцева жителька, 56 років. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою".

Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Журналісти поспілкувалися з очевидицею Анастасією, яка в цей час перебувала у парку разом з подругою. Вона розповіла, спершу почули гучний звук і подумали, що це вибух:

"Ми прийшли покататися на атракціоні "Клоун". Як тільки подругу пристебнули, а мене ще не встигли, почули дуже гучний звук. Спершу подумали, що це вибух. Почали кричати адміністратори і тоді ми вже побачили, як згодом з'ясувалося, мертву жінку, яка навіть не ворухнулася. Почали збігатися люди, наскільки я зрозуміла, її родичі. Потім атракціон закрили, всім відвідувачам сказали не наближатися, приїхала поліція і “швидка” допомога".

Увечері подію прокоментував інший представник адміністрації, який попросив не називати його ім’я та прізвище. За його інформацією, жінка залишила передсмертну записку. Відомо, що вона втратила на війні з Росією близьку людину.

“Трагедія сталась 7 травня о 15:56. Жінка зайшла на атракціон в медичній масці, це видно по камерах відеонагляду. Дочекалась, поки на оглядовому колесі не буде відвідувачів і лишилась сама у кабінці. Коли вона доїхала до верхівки атракціону, то, за словами очевидців, які були поруч – це молода пара з дитиною, вона перехилилась і сама випала звідти. Ми викликали і поліцію, і швидку допомогу. Одразу констатували її смерть. При ній знайшли передсмертну записку. У ній жінка просить “нікого не звинувачувати у її смерті, а винити Путіна і рускіх” та залишила контактні дані своїх родичів. За нашою інформацією, у неї залишився 15-річний син".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення