Звіряче «виховання»: чоловік прив'язав дружину до воза та протягнув через поле (відео)

Тягнув через поле приблизно півкілометра, поки жінка не померла…

Звіряче «виховання»: чоловік прив'язав дружину до воза та протягнув через поле (відео)

42-річну Наталію Ковальську її чоловік Дмитро знайшов мертвою серед білого дня у власному дворі. На тілі жінки не було живого місця – суцільні синці. На похоронах навіть близькі родичі покійну не впізнали: обличчя було моторошне, а сама жінка – чорна наче земля, згадують місцеві.

Всі мешканці села Ставище, що на Житомирщині, досі не можуть оговтатися від шоку. Такого у них ще не було. На їхню думку, саме чоловік може бути причетний до смерті дружини.

Полем, прив'язана до підводи за ноги, волоклася людина

Надія Кондратенко на камеру говорити боїться, однак пригадує: саме вийшла напувати теля, як почула чи то плач, чи то скигління цуценяти. Те що побачила, жахнуло. Полем, прив'язана до підводи за ноги, волоклася людина.

«Розгинаюся, а він її тягне. Ноги догори, лицем вона напевно в землю, тому що коси теліпалися і халат. Той вже Гітлер потягнув її на конях. До підводи ноги прив'язані, а вона ззаду бідна пищить. А такий звук віддається, тому що ніс у землю», – розповідає вона.

Усе відбувалося на полі за городами за півгодини до смерті Ковальської. У «Гітлері» жінка впізнала чоловіка покійної, Дмитра.

Він знайшов свою дружину ось біля цієї хати-пустки.

Жінка лежала на стежці і не могла йти. Тоді він привів коня, але покласти дружну на підводу чи то не зміг, чи то не захотів. Тому і поволік її волоком.

Місцеві заявляють: Дмитро все життя катував Наталію

Судмедекспертиза встановила – жінка померла через травму голови.

В розмові з журналістами «Надзвичайних новин» місцеві пригадують, що упродовж багатьох років Дмитро постійно бив Наталю. Десь за тиждень до її загибелі, знову сильно познущався.

«Так! Він її постійно бив. Вона постійно синя ходила. Я її захищала і також була з синяками. Він приїжджає з роботи – і постійно п'яний. Скільки вони живуть, а це 13 років – жодного разу я його тверезого не бачила», – заявляє сестра покійної, Валентина.

Однак не лише родичі Ковальської стверджують про сімейне насильство. Багато-хто з місцевих заявляє: Дмитро все життя катував Наталію. За побої на чоловіка двічі заводили кримінальні провадження. Але відповідальності садист так і не поніс.

«Розборки там у них були, я до них приїжджав і проводив бесіди, сюди його в кабінет викликав, і з нею разом. Проводив роботу з ними. Я його просив, говорив, що це буде так не завжди. Але вона то напише заяву, то приїде забере», – згадує ставищенський сільський голова Валентин Субин.

Втім, слід зауважити, що за словами її односельчанина Ростислава Вигівського, чоловік бив жінку також через горілку.

Чоловік провину визнає

У Наталії залишилося троє дітей. Наймолодший – неповнолітній, йому 13, це їхній спільний син. Як батько волік матір за підводою, хлопець бачив на власні очі. З ким тепер залишиться напівсирота, вирішуватимуть соціальні служби.

Чоловік покійної був на 10 років її молодше. Зійшлися вони, коли йому було 19, а Наталії, відповідно, 29 років.

Наразі 32-річного Дмитра поліція затримала за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті його дружину. Чоловік провину визнає. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком від 7 до 10-ти років, в свою чергу родичі та односельці закатованої жінки вимагають найсуворішого покарання душогубові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення