12-річний хлопчик скоїв самозгубу на Львівщині

Підліток укоротив собі віку. Він пішов із дому, а знайшли його наступного дня в сараї повішеним на мотузці. Односельці нарікають на електронні ґаджети та Інтернет,. Про це повідомляє Варта1

У Стрийський відділ поліції, 24 липня, о 16.34 надійшло повідомлення про те, що в селі Задеревач Стрийського району в господарській будівлі батько виявив тіло свого 12-річного сина без ознак життя.

Те, що Юрко не прийшов ночувати додому, спершу нікого з рідних не збентежило, бо юнак часто залишався в бабусі. Батько з братом знайшли дитину вже наступного дня, і, як і всі мешканці села, не можуть оговтатися від шоку. “Нормальний хлопець був, ніхто не чекав. Веселий, усе було добре”, – кажуть селяни.

Родину Юрка називають благонадійною. Жив він зі старшим братом та батьком. Мама працює за кордоном. Односельці в трагедії підозрюють вплив інтернету, мовляв, хлопець забагато часу проводив за планшетом.

Хлопчик добре вчився.

“Спілкувався з товаришами, ніяких проблем з ним не було. Ну, трохи був замкнутий”, – каже про нього секретар сільської ради Оксана Бальковська. Що стало причиною смерті дитини, ніхто достеменно не знає.

Ознак насильницької смерті на тілі підлітка не знайшли. Родину в поліції називають малозабезпеченою, але благонадійною. “Не надходило жодних повідомлень від служб соціальних, ні зі школи, ні від місцевого голови, що там є якась проблема в родині. Звертаємося до батьків: пильнувати своїх дітей, казати, що вони їх люблять”, – каже речник Стрийського відділу поліції Ольга Марценюк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення