12 тисяч українців приймуть участь у міжнародних навчаннях - Міноборони

У 2016 році запланована участь підрозділів Збройних Сил України у 10 багатонаціональних навчаннях, із них 4 навчання — на території України та 6 — поза її межами. Про це повідомляє прес-центр Міністерства Оборони України.

На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині відбудуться багатонаціональне тактичне навчання з підготовки підрозділів збройних сил, Українсько-американське навчання «Репід Трайдент — 2016», Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «Кленова Арка — 2016».

Крім того, на території України в акваторії Чорного моря, в місті Одеса та на полігоні «Широкий Лан» пройде традиційне щорічне Українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ «Сі Бриз — 2016».

Планується, що у багатонаціональних навчаннях на території України візьмуть участь більше 12,5 тисяч українських військовослужбовців.

Поза межами України відбудуться Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «Сейбер Гардіан — 2016» (Румунія);

Багатонаціональне тактичне навчання «Флеймінг Тандер — 2016» (Литва);

Багатонаціональне навчання «Світла Лавина — 2016» (Румунія);

Багатонаціональне тактичне навчання «Флеймінг Сворд — 2016» (Литва);

Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «РЕГЕКС — 2016» (Боснія і Герцеговина);

Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «Анаконда — 2016» (Польща).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення