14 сіл на Чернігівщині підлягають евакуації, – Нацполіція

 Канал 24

Наразі визначено 14 сіл, які підлягають евакуації через пожежу на складі боєприпасів біля міста Ічня. Про це повідомляє сайт Нацполіції

Відповідно до наказу Національної поліції України сьогодні, 9 жовтня, також у надзвичайний позаплановий режим діяльності перейшли ситуаційні центри Нацполіції та поліції Чернігівської області.

По тривозі піднятий особовий склад поліції Чернігівської області та особовий склад спецпризначенців Києва та Київської області. Відтак поліцейські Києва вже працюють на місці події. Також на допомогу, для забезпечення та організації руху у зоні евакуації, прибули патрульні поліцейські з Сумської області. Крім того, до роботи на Чернігівщині будуть задіяні працівники поліції Полтавщини.

Ситуаційним центром відслідковуються всі повідомлення на 102. На даний час інформації щодо отримання громадянами тілесних ушкоджень не надходило.

Наразі визначено 14 сіл, які підлягають евакуації. Загальна кількість їхніх жителів – від 17 до 20 тисяч.

Станом на 11-ту годину з небезпечної зони евакуйовано 12,5 тисяч громадян. Зокрема, с. Августівка та смт Парафіївка. До евакуації залучені сили Національної поліції, Національної гвардії України, ДСНС та інші

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення