17-річна Кіровчанка завагітніла в басейні єгипетського готелю

 Intermarium

Мешканка Кірова Світлана К., яка нещодавно повернулася з турпоїздки в Єгипеті де вони перебували з 17-річною дочкою, обурена. Як заявляє Світлана в листі до редакції Pesochnya.ru, в теплій країні її дочка завагітніла через погану роботу очисних споруд в готельному басейні.

“Я уважно стежила за своєю дочкою Анною, щоб вона не вступила в жодні романтичні стосунки з місцевими арабами, – пише обурена Кіровчанка. Я не відпускала її в готелі ні на крок, і сам готель перебував приблизно в 10 км від Шарм-ель-Шейха в туристичній зоні. Через ситуацію з акулами ми не купалися в відкритому морі, а тільки в басейні готелю. Я відразу зауважила, що воду там погано чистять, і в ньому купається багато чоловіків з якихось арабських країн, явно неєвропейського вигляду. Через два тижні після приїзду з Єгипту тест на вагітність показав, що моя Аня вагітна! Значить, в басейн потрапила спе*ма. Тільки від неї вона могла завагітніти”.

Світлана К. розповідає, що робила перед поїздкою тест на вагітність для дочки, і він показав негативний результат. І сама дочка заперечує, що вступала з ким-небудь в сексуальні контакти як на відпочинку, так і після приїзду в Кіров.

“Виходить, що арабські чоловіки займаються чортзна-чим в басейні, а страждаємо від цього ми – російські жінки! Мені відразу не сподобалися ці східні чоловіки, які так хтиво поглядали на мою дочку. А їй всього 17 років! Не знаю, що тепер робити”.

Найближчим часом Кіровчанка збирається подавати в суд на єгипетський готель за вагітність дочки, і продовжувати консультації з лікарями щодо ранньої вагітності дочки.

Найбільше в цій історії дивує те, що мама свято вірить в те що причиною вагітності став басейн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення