17-річний хлопець грабував перехожих на столичному вокзалі

На платформі залізничного вокзалу у Києві на чоловіка напали і пограбували. За це затримали неповнолітнього хлопця. Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

Так, до поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставили чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою та саднами.

"...правоохоронці з’ясували, що на платформі залізничного вокзалу до чоловіка підійшли невідомі та вдарили його по голові. Коли потерпілий втратив свідомість, зловмисники відібрали у нього гроші, банківські картки та мобільний телефон", - йдеться в повідомленні.

У ході відпрацювання інформації працівники полку поліції особливого призначення затримали підозрілого чоловіка та у ході поверхневого огляду знайшли гаманець із грішми та банківськими картками потерпілого.

"Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 17-річний вінничанин, який приїхав до столиці на заробітки", - уточнили в поліції.

Слідчий розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК України, тобто розбій.

"Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи та розшук другого фігуранта для притягнення його до кримінальної відповідальності. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - зазначили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення