20 озвірілих підлітків відгамселили чоловіка, який прийшов рятувати товариша: відео моменту

20 озвірілих підлітків побили чоловіка. Він намагався заступитися за хлопця, якого топтали усім натовпом. Випадок стався у Підмосков'ї рф.

Жорстокий напад стався на вихідних. Великий натовп друзів, серед яких було багато неповнолітніх, тусувався на дискотеці у місцевому будинку культури. Усе почалося з того, що кілька хлопців віком 17 - 19 років причепилися до хлопця, який був трохи старшим. Вони вимагали, щоб він по черзі бився з ними, щоб з'ясувати, хто найсильніший. Коли хлопець послав малоліток подалі, вони витягли його надвір і накинулися натовпом.

Потерпілий встиг зателефонувати до свого старшого друга, якому 40 років, і попросив про допомогу. Чоловік (попередньо колишній співробітник МНС) одразу примчав на виручку молодшого товариша, і розлючений натовп переключився на нього: рятівника залили перцівкою, повалили на землю і лежачого жорстоко забили ногами. Усі прояви жорстокості записали на відео очевидці бійки.

У результаті у обох чоловіків розбиті обличчя, численні садна і забої. До поліції вони не зверталися, але ті вже розпочали перевірку за повідомленнями очевидців.

Наразі встановлюють особи всіх нападників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення