20-річний одесит вкрав гроші, які збирали на лікування маленького хлопчика

Поліцейські викрили 20-річного одесита у привласненні грошей знайомих, які вони збирали на лікування дитини. Виявилось, що молодик вже має одну судимість за крадіжку. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Одеської області.

"До поліції надійшло повідомлення від родини з Нерубайської сільської територіальної громади про те, що в них з дому зникли 1600 доларів США та 17000 гривень. Потерпілі зазначили, що тривалий час копили на лікування маленького сина, у якого проблеми з серцем. У ході встановлення обставин події поліцейські з’ясували, що до злочину причетний 20-річний житель Одеси, який приїздив у гості до громадян з їхньою сестрою в якості її хлопця. Молодик помітив, як господар оселі брав гроші з дерев’яної скарбнички і, коли його ніхто не бачив, викрав більшу частину заощаджень", - розповіли прдробиці у поліції.

Правопорушник на той момент вимкнув телефон і перестав виходити на зв’язок. Правоохоронці розшукали його за кілька днів і з’ясували, що він встиг витратити чужі гроші.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в таємному викраденні чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану, що передбачено ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення