20-річного прихильника бойовиків затримали на посту прикордонників

У контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар’їнка" в четвер затримали чоловіка, причетного до діяльності незаконних збройних формувань.

Він був серед громадян, які слідували на виїзд із окупованої території, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Громадянина України, 1999 року народження, затримано та разом з повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення передано співробітникам Національної поліції у Донецькій області для проведення подальших слідчих дій", – інформує відомство.

Також у контрольному пункті "Мар’їнка" громадянин України намагався "домовитися" за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за гроші. Прикордонники відмовили йому й передали порушника представникам Національної поліції в Донецькій області.

Крім того, минулої доби у КПВВ "Майорське" прикордонники виявили автомобіль, яким українець намагався перевезти через лінію зіткнення до ОРДЛО запчастини до комп’ютерної техніки на суму більше 11 тисячі гривень.

А в КПВВ "Новотроїцьке" прикордонники виявили у громадянки України, яка рухалась у пішому порядку через лінію зіткнення на вихід до окупованої території, партію косметичних виробів на суму майже 31,5 тисячі гривень.

В обох випадках товари передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення