"300 євро тобі дати?": у Чернівецькій області на завуча медколеджу вилили відро фекалій (відео)

Мережею шириться відео, як батько одного з учнів-медиків Новоселицького медичного коледжа помстився за вимагання хабара просто у день вручення дипломів.

Інцидент стався біля Будинку культури у Новоселиці на Буковині. На 33-річну завучку місцевого медичного коледжу Анну Москалюк вилив відро з нечистотами обурений батько одного з учнів. Чоловікові не сподобалося, що викладачка вимагала у студента 300 євро хабара. Жінка у відповідь плакала та говорила, що нічого студентові не зробила.

"Це тобі за сина! Вкрала, скотино, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г***о це, зрозуміла! За його диплом! Ти мене почула? Ти мене почула, скотино? Оце г***о тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро, скотино!", – обурювався чоловік, виливаючи на святково вдягнену жінку з відра рідину коричневого кольору.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Чернівецької області, жінка одразу звернулася до поліції.

"Правоохоронці з’ясували, що 25 червня 45-річний буковинець разом зі своєю 20-річною донькою прийшли до Будинку культури міста Новоселиця, де відбувався випускний вечір, та з відра облили брудною водою викладачку одного із навчальних закладів. Таким чином люди намагалися показати своє невдоволення освітянці, яка начебто вимагала неправомірну вигоду за успішну здачу заліку студентом", - повідомили у поліції.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення