5-річну дівчинку зґвалтував рідний дід, вона потрапила до лікарні

5-річна дівчинка потрапила до лікарні після того, як її зґвалтував рідний дід. 65-річного чоловіка, який зґвалтував онучку, помістили під арешт. Про випадок, який стався у Молдові, пише Moldova Liberă.

Інцидент стався 31 січня в одному із населених пунктів Хинчештського району. Невістка 65-річного підозрюваного залишила його доглядати свою 5-річну доньку, поки сама пішла в магазин. Коли жінка повернулася, вона нібито застала чоловіка на кухні. Він застібав блискавку на штанах, а її 5-річна донька була роздягнена.

28-річна жінка не стала одразу повідомляти правоохоронні органи, а зателефонувала родичам чоловіка і розповіла їм про те, що сталося. Вони, у свою чергу, наполягли на тому, щоб невістка не повідомляла поліцію, оскільки це могло б нашкодити репутації сім'ї.

Через два дні мати все ж таки звернулася до лікарів, тому що дитині стало погано. На вимогу медиків вона здала підозрюваного поліції.

Чоловіка затримали, проти нього порушено кримінальну справу. За словами представників місцевої адміністрації, родина належить до соціально уразливої категорії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення