5 рослин, які врятують від безсоння

Кімнатні квіти здатні не тільки насичувати повітря киснем, але і можуть стати запорукою гарного сну. Деякі рослини позбавляють від безсоння і заспокоюють нерви.

Меліса

Ці кімнатні квіти здатні нормалізувати сон. Ефірні олії меліси діють на нервову систему заспокійливо, регулюють емоційний фон людини, роблять сон глибоким і міцним, а пробудження бадьорим і з ясною свідомістю.

М'ята

Дія кімнатній м'яти схоже на дію меліси. Ці кімнатні рослини знімають стрес, заспокоюють нерви, підвищують працездатність після якісного відпочинку.

Лаванда

Ці кімнатні квіти — номер один серед снодійних рослин. Ефірні масла лаванди широко використовуються в косметології, особливо, в косметичних засобах для новонароджених і немовлят. Лаванда найчастіше входить до складу дитячих кремів, молочка для тіла і гелів для купання. Рослина чудово заспокоює, заспокоює, знімає стрес, робить сон міцним і тривалим.

Кімнатний лимон

Прекрасне рослина як для спальні, так і для кабінету. Має яскравий підбадьорливий запах, який, тим не менш, заспокоює нерви і нормалізує емоційний фон. Ці кімнатні квіти підвищують працездатність, покращують настрій, заспокоюють істерику і прояснюють думки.

Гарденія

Ці кімнатні квіти — даний легке снодійне. Легкий аромат, який видає гарденія, впливає на центр сну в головному мозку. Ефект від кімнатного рослини чудово розслабляє, заспокоює і плавно занурює в гарний сон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення