700 метрів на капоті: в Тернопільській області судять адвоката, через яку загинула людина

 СЕГОДНЯ

Майже три роки тривало розслідування у справі адвоката, і слідчим тернопільської міліції нарешті вдалося зібрати достатньо доказів для звинувачення 38-річної мешканки Хмельницького.

"Справа була в вересні 2015 року. На ділянці дороги між селами Котюжини Збаразького району та Манево Лановецького району у підозрюваної з потерпілим виник конфлікт. Двоє чоловіків на автомобілі Chevrolet Niva заблокували автомобіль 38-річної хмельничанки. Один з блокувальників – житель села Вікнини, заліз на капот моторного відсіку машини адвоката, і почав наносити удари руками по передньому вітровому склі іномарки", - повідомляють в поліції.

Жінка, перебуваючи за кермом, щоб зупинити зловмисника, різко рушила назад. Чоловік встиг зістрибнути з капота. Але на цьому конфлікт не закінчився і дама вирішила за всяку ціну об'їхати Chevrolet, незважаючи на те, що на шляху стояла людина.

Порушивши правила, адвокат допустила наїзд на сільського жителя. Потерпілий знову опинився на капоті іномарки. Замість того, щоб зупинитися і надати допомогу, адвокат натиснула на газ, збільшуючи швидкість авто. Так вона мчала майже 700 метрів, а потім різко загальмувала і змінила траєкторію руху. Маневр виявився фатальним для чоловіка. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий через кілька днів помер в медичному закладі.

Раніше 38-річній жінці повідомили про підозру у вчиненні двох кримінальних злочинів – заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, і порушення правил дорожнього руху. Зараз обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні направлено до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення