75-річного Талашка звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини

Маркетолог Марія Матрос звинуватила актора й викладача університету імені Карпенка-Карого Володимира Талашка у зґвалтуванні, коли їй було всього 17 років.

Про це пише Суспільне.

Марія каже, що знала Талашка з чотирьох років, оскільки актор був другом її родини. Коли дівчина закінчила школу, то викладач покликав її вступати до вишу.

"Я дізнаюся дати іспитів і бачу, що він запрошує мене до себе на 2 тижні пізніше цих іспитів. Але я подумала, що він знає, що робить. Коли я приїхала, ми поговорили про іспит, хоча це не дуже його цікавило, і він почав до мене чіплятися. "Давай на ти, випиймо тощо", – поділилася героїня.

Матрос наголосила, що дала зрозуміти чоловікові, що вона не хоче близькості.

"В якийсь момент я зрозуміла, куди це все і кажу йому "Володимире Дмитровичу, схаменися, тобі 62 роки, тобі треба все це робити з тими, хто тобі по віку підходить. І я йому кажу, що ні я не хочу, але він продовжує наполягати, і я розумію, що мені ніхто не повірить.. І я вирішила піддатися цій всій історії і поїхати якомога швидше", — розповіла вона журналістам.

Дівчина не готова була піднімати скандал, але після звинувачень Талашка у сексуальних домаганнях студенток вирішила "показати масштаб трагедії". Також Матіос додала, що заради цього навіть відвідуватиме суди.

Сам Талашко у відповідь на запитання Суспільного щодо звинувачень сказав "Нічого не знаю, вперше чую це".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення