800 бездомних нагодували в талліннській церкві на Різдво

 РИА Новости

Приблизно 800 осіб без постійного місця проживання в суботу прийшли в таллінську церкву Олевісте, де відбувся традиційне різдвяне свято для безпритульних та малозабезпечених, повідомило видання Postimees.

Різдво в Естонії відзначається з 24 по 26 грудня, ці дні є вихідними.

"Хочу від усього серця подякувати всім, хто надсилав пожертвування і підтримував нас. Було б здорово, якщо б почуття єднання і підтримки збереглося у присутніх на весь рік, в якому бездомні та малозабезпечені потребують уваги", — сказала господиня опікунського об'єднання приходу Олевісте Рийна Солман.

Після святкового богослужіння гостям був запропонований гарячий обід, а також випічка і різні соління, приготовані парафіянами церкви. Перед присутніми виступили з концертом відомі артисти і військовослужбовці Сил оборони країни.

Прихід церкви Олевісте вже багато років проводить різдвяні благодійні заходи, допомагаючи людям, які потрапили у важку ситуацію .

Як повідомляє столичний департамент соціальної допомоги та охорони здоров'я, в Талліні, за різними даними, проживають близько 1,5 тисячі бездомних, точне їх число не відомо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення