"Борець" із корупцією попався на хабарі

 МВС України

Член Координаційної ради з питань запобігання та протидії корупції у Чернівцях пообіцяв студентці за 1500 євро поновити її на навчанні в одному із вищих навчальних закладів. Про це повідомила прес-служба Чернівецької облміліції.

Правоохоронці зазначили, що 30-річний чоловік є помічником на громадських засадах депутата обласної ради та з 31 липня 2015 року зарахований на посаду головного державного ревізора-інспектора відділу перевірок платників податків управління податкового аудиту ДПІ у місті Чернівці.

"Буковинець запевнив студентку, коли він отримає гроші, її буде поновлено на навчанні, про що буде підписаний відповідний наказ ректором закладу освіти", - повідомили у міліції.

"Чиновника, міліціонери затримали 5 жовтня неподалік Чернівецької обласної державної адміністрації. Під час особистого огляду правоохоронці вилучили частину неправомірної вигоди – 700 євро", - зазначили у відомстві. Підозрюваного відправили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує ув’язнення терміном до восьми років з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення