На Запоріжжі зник 5-тонний бронзовий пам'ятник Леніну

У Запорізькій області міліція другу добу розшукує п'ятитонний бронзовий пам'ятник Леніну, викрадений невідомими в райцентрі Кам'янка-Дніпровська.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Запорізькій області, триметровий пам'ятник Леніну був викрадений невідомими 14 жовтня з постаменту на вул. Радянській в місті Кам'янка-Дніпровська.

"Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч 2 ст 185 КК України (крадіжка)", - зазначили в міліції.

У той же час, ЗМІ Енергодара (Запорізька обл.) Повідомили, що вкрадений пам'ятник бачили в 20 км від Кам'янки-Дніпровської в Енергодарі в одному з пунктів прийому металобрухту.

При цьому в повідомленні ЗМІ наводиться коментар фахівців оргвідділу Кам'янко-Дніпровської райадміністрації, які підтверджують, що нібито чули про виявлення їх бронзового Леніна в сусідньому Енергодарі серед металобрухту, проте "офіційних заяв немає".

У райадміністрації також здивовані, як "конструкція п'ятитонного ваги покинула територію райцентру через місцевий блокпост (охороняє підступи до Запорізької атомної станції ), але ніхто цього не бачив, ніхто не чув".

Як повідомили кореспонденту агентства в центрі громадських зв'язків ГУ МВС у Запорізькій області, за даними Кам'янко-Дніпровської міліції, на сьогоднішній день точне місцезнаходження пам'ятника не встановлено. Його пошук триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення