Абромавичус піде у відставку не сам

 Facebook

Заступниця міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко подала у відставку слідом за своїм начальником Айварасом Абромавичусом. Про це вона повідомила через фейсбук.

"Так, я йду у відставку разом з міністром. Я повністю підтримую і поділяю кожне слово міністра не тому, що я заступник міністра, а тому що я відповідальний громадянин і патріот України. Це не втеча з поля бою, тому що ніякого бою ніколи не було, а була його постійна імітація, в яку нас свідомо втягували", - заявила Клименко.

Вона заявила, що, незважаючи на відставку керівництва, Мінекономіки запустило цілу низку реформ, яких уже не зупинити - реформу адмінпослуг, дерегуляцію, реформу держконтролю і нагляду, різні програми підтримки малого та середнього бізнесу.

Клименко працює в Мінекономіки з весни 2015 року. До призначення вона обіймала посаду гендиректора девелоперської компанії Cantik Enterprises. Має ступінь MBA.

Нагадаємо, що Абромавичус подав у відставку, звинувативши одного з лідерів БПП Ігоря Кононенка у спробі підім'яти під себе МЕРТ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення