Адекватна відповідь бойовикам: знищено два артилерійських розрахунки і склад боєприпасів

 СЕГОДНЯ

Українські військові впродовж доби давали гідну відсіч бойовикам, які вели вогонь з великокаліберної артилерії

У п'ятницю, 25 травня, близько 4:45 ранку бойовики обстріляли південну околицю Старої Миколаївки, випустивши 17 снарядів з важкої артилерії калібру 152 міліметра. Один зі снарядів влучив на територію військового об'єкту, де зберігалася невелика частина боєприпасів. Ворог вів вогонь з житлових кварталів Комсомольського району міста Горлівки. Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Адекватна відповідь Об'єднаних сил (який не застосовувався проти мирних жителів Горлівки, на що розраховував ворог) дозволив знищити 2 гаубиці і артилерійський склад. Внаслідок ворожого обстрілу жертв серед цивільного населення немає. За даними розвідки, противник зазнав втрат: 4 бойовики знищені і 5 отримали поранення", – відзначили в штабі ООС.

В цілому, за даними штабу ООС, за минулу добу, 24 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою.

Найбільш активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Луганське, Зайцеве, Новолуганське, Новоселівка, Новотороїцьке, Богданівка, Гранітне, Чермалик.

Російсько-окупаційні війська 36 разів порушили режим припинення вогню, з них 12 разів відкривали вогонь з артилерії і мінометів. Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і надавали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення