Адель похвалила пісню Джамали

Британська поп-співачка Адель заявила, що їй дуже сподобалася пісня української співачки Джамали «1944», яка перемогла на «Євробаченні-2016». Відео з концерту в Амстердамі, на якому Адель зробила це визнання, опубліковано на сторінці мальтійської радіостанції Bay в Facebook.

Виступаючи 6 червня в столиці Нідерландів, співачка запитала у тих, що стояли поруч зі сценою глядачів, звідки вони приїхали. Дізнавшись, що вони з Мальти, Адель вигукнула, що їй завжди подобалося, як країна виступає на «Євробаченні». Співачка позитивно оцінила виступ представниці Мальти на минулому конкурсі.

«Також пісня-переможниця з України цього року мені дуже сподобалася», — додала Адель.

14 травня Джамала (Сусана Джамаладінова) перемогла у фіналі «Євробачення» з піснею «1944», присвяченій депортації кримських татар в СРСР.

16 травня президент України Петро Порошенко присвоїв Джамалі звання народної артистки країни.

Адель — одна з найбільш успішних сучасних співачок. Дебютна платівка «19» (2008 рік) принесла їй дві нагороди «Греммі»: в номінаціях «Кращий новий артист» і «Краще жіноче вокальне виконання». Другий альбом «21» назвали у Великобританії «бестселером тисячоліття». В кінці листопада 2015-го вийшов третій альбом — «25».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення