Адвокат «бійця російського ГРУ» Александрова знайдений убитим

Адвокат заарештованого за звинуваченням у тероризмі громадянина Росії Олександра Александрова Юрій Грабовський знайдений убитим, повідомляє Національна асоціація адвокатів України у п'ятницю, 25 березня

«Сьогодні ми дізналися про трагічну звістку. Адвокат Юрій Грабовський знайдений убитим. Підозрюваного в цьому злочині затримано, і ми сподіваємося, що всі причетні до вбивства нашого колеги будуть покарані», — написано у фейсбуці асоціації. Повідомлення про зникнення Грабовського з'явилися 10 березня.

Тоді його знайомі повідомили, що останній раз адвоката бачили в Одесі, де він зупинився в готелі «Аркадія». Перед цим на сторінці Грабовського в facebook з'явилося повідомлення про те, що йому довелося покинути Україну. Раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос говорив, що підозрюваний в організації зникнення Грабовського затриманий і вже заарештований.

«Цей чоловік виїхав у Єгипет і від імені Грабовського і за вказівкою інших осіб за допомогою мобільного телефону Грабовського завантажував фото і робив записи від імені Грабовського», — сказав Матіос.

Після зникнення Грабовського було перенесено засідання по справі Александрова і Єрофєєва. Олександр Александров Євген Єрофєєв були затримані військовими в районі селища Щастя Луганської області в травні 2015 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення