Активісти Грінпіс провели у Вольфсбурзі акцію проти концерну Volkswagen

 ТАСС

Активісти природоохоронної організації Грінпіс провели у Вольфсбурзі акцію протесту проти концерну Volkswagen, викритого в маніпуляціях з програмним забезпеченням автомобілів, що дозволяє обійти екологічні норми. Як повідомило агентство ДПА, кілька людей підійнялися на дах головного входу в будівлю заводу і вивісили транспарант з написом "Проблема", завісивши рекламний девіз компанії - "Автомобіль" ("Das Auto").

Розташований на даху логотип Volkswagen активісти перетворили на СO2, поставивши з одного боку велику букву С, а з іншого боку - двійку.

Грінпіс зажадав від концерну транспарентності в тому, що стосується наданої ним інформації про викиди шкідливих речовин.

Volkswagen опинився в центрі скандалу після виявлення на автомобілях концерну програмного забезпечення, яке дозволяє обійти жорсткі екологічні норми США.

Розслідування стосовно автогіганта розпочаті в ряді країн Європи і Азії.

Як було зазначено в прес-релізі Volkswagen, проблема фальсифікації даних екологічних тестів на вміст шкідливих речовин у вихлопних газах автомобілів зачіпає до 11 млн машин по всьому світу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення