Аллу Пугачову "перекосило після пластики" (фото)

Нове відео та фото з російською співачкою Аллою Пугачовою шокувало її шанувальників. Користувачі запідозрили, що Примадонна вийшла в світ після невдалої пластики.

Ролик з'явився на фан-акаунті співачки в Instagram. Він був знятий напередодні, коли співачка відвідала прем'єру фільму.

Там у неї взяли інтерв'ю, показавши його анонс у мережі. Користувачі відзначили, що верхня губа Пугачової під час промови практично не ворушиться. Крім того, один куточок рота виглядає помітно асиметричним, порівняно з іншим.

Примадонну запідозрили в невдалій пластиці обличчя, після якої "її перекосило". Інші припустили, що Пугачова вдавалася до "уколів краси".

У ролику повідомляється, що в інтерв'ю Пугачова відповіла на питання, чи робила вона пластичні операції.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Posted @withregram • @tnp_ntv_official Очень откровенное интервью Примадонны о пластике, любви, изменах и супруге. «Ты не поверишь!» — в воскресенье Эксклюзивное видео о спасении Аллы Пугачёвой из горящего кинотеатра и очень откровенное интервью Примадонны о пластике, любви и изменах. Почему она так переживает за Максима Галкина? #нтв #тынеповеришь #новости #эксклюзив #артисты #звезды #шоубизнес #аллапугачева #пугачева

Публикация от Алла Пугачева (@alla_pugacheva_forum)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення