Американка купила за 30 доларів морозилку з трупом

 NBC News

Мешканка американського штату Північна Кароліна виявила тіло літньої жінки в морозильній камері, купленої за 30 доларів на гаражному розпродажу у сусідів. Про це повідомляє в четвер, 2 червня, NBC News з посиланням на місцеву поліцію.

Американка розповіла, що здійснила покупку в травні. При цьому власниця морозилки повідомила їй, що всередині зберігаються кілька речей, необхідних для проекту в недільній школі. Вона пообіцяла, що незабаром їх заберуть представники місцевої церкви. Однак три тижні ніхто не приходив, і жінка вирішила заглянути в камеру.

«Я була в шоці. Відкрила морозилку вдруге, і моє серце мало не вистрибнуло. Я вибігла з дому і зателефонувала 911», — розповіла американка.

У поліцейському департаменті Голсборо повідомили, що на виявленому тілі були відсутні ушкодження, воно не було розділене на частини. Розтин показав, що літня жінка померла з природних причин від старості. Поліція почала розслідування за фактом неповідомлення про смерть людини.

Покупниця ж впевнена, що сусідка продала їй свою заморожену мати. Як передає портал WNCN, старенька жила з дочкою багато років, однак її не бачили з вересня. При цьому колишня власниця морозилки після розпродажу заявила, що їде з міста в Західну Вірджинію доглядати за матір'ю в будинку пристарілих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення