Американська телеведуча відправила Трампу образливе повідомлення за допомогою топлес-фото

Американська актриса і телеведуча Челсі Хендлер послала політику Дональду Трампу листа, написавши образу на його адресу на власному тілі. Фотографія, на якій 41-річна жінка зображена топлес, була розміщена в її Instagram-акаунті.

На знімку, який був опублікований 4 квітня, Хендлер стоїть спиною до камери в чорних стрінгах, при цьому на оголеній спині і сідницях написано Trump Is A Butt Hole («Трамп — дірка в дупі»). «Іноді ми плаваємо на поверхні води, а іноді по дну. Я зустріну тебе, де б ти не був», — підписала свою фотографію Хендлер, у якій 2,2 мільйона фоловерів в соцмережі. Схожа картинка з'явилася і в Twitter-акаунті Хендлер

Челсі Хендлер — американська комедіантка, актриса, телеведуча, продюсер і автор книги-бестселера «Горілка, ти там? Це я, Челсі».

Хендлер отримала популярність завдяки власним телешоу Chelsea Lately, яке вона веде з 2007 року.

У 2012 році був знятий серіал про Хендлер під назвою «Де ти, Челсі?», заснований на її книзі. Як актриса вона взяла участь в таких картинах як «Бунт вухатих» та «Отже, війна». У 2012 році Хендлер була включена до списку «Сто найвпливовіших людей україни» за версією журналу Time.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення