Американські поліцейські знайшли зниклого 13 років тому хлопчика

 CNN

Американські поліцейські виявили зниклого 13 років тому хлопчика. CNN повідомляє, що, за версією слідства, дитина була викрадена власним батьком.

Хуліан Ернандес, будучи під юридичною опікою матері, пропав у п'ятирічному віці в штаті Алабама в 2002 році.

Як випливає з даних телеканалу WKYC, увагу спецслужб 18-річний Хуліан привернув після того, як став подавати документи на вступ до коледжу і вказав номер своєї картки соціального страхування.

Дані, які дав йому батько, виявилися недійсними, і тоді молодий чоловік звернувся до шкільного психолога-консультанта. Разом вони встановили, що Хуліан внесений у федеральний список зниклих або зазнали насильства дітей - це і послужило причиною звернення до ФБР. Силовики виявили хлопця і його батька, які жили під вигаданими іменами в штаті Огайо. Разом з батьком Хулиана - Боббі Ернандесом - в будинку жила неназвана жінка і двоє дітей.

Боббі Ернандес затриманий владою штату Огайо. Йому пред'явлено звинувачення в підробці документів - за версією слідства, у березні 2012 року він надав неправдиві відомості для отримання водійських прав. В Алабамі йому також загрожує кримінальне переслідування за викрадення дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення