Американські ЗМІ опублікували нові свідоцтва сексуальних домагань з боку Трампа

 Meduza

Кандидат у президенти США Дональд Трамп допускав сексуальні домагання стосовно не менш чотирьох жінок, випливає з публікацій в різних американських ЗМІ.

Як розповіла виданню The Palm Beach Post мешканка штату Флорида Міні Макгиллиурэй, в 2003 році Трамп схопив її за сідницю під час концерту Рея Чарльза, на якому вони обидва були присутні. За словами жінки, якій тоді було 23 роки, це сталося, коли поруч з Трампом знаходилася його майбутня дружина Меланія, але ніхто не звернув увагу на інцидент. За словами дівчини, вона вирішила розповісти пресі про цей випадок після того, як Трамп на дебатах 9 грудня заявив, що ніколи не допускав домагань до жінок і не цілував їх без їх згоди.

Журналістка People Наташа Стойнофф опублікувала свою розповідь про те, як Трамп поцілував її без згоди. За словами журналістки, в кінці 2015 року вона готувала репортаж для People про першу річницю шлюбу Дональда і Меланії Трамп. Під час бесіди Трамп і Стойнофф залишилися одні в кімнаті особняка мільярдера, і він притиснув дівчину до стіни і почав цілувати. Вона спробувала вирватися і змогла зробити це тільки тоді, коли в кімнату зайшов дворецький. Представники Трампа стверджують, що історія Стойнофф не має ніякого відношення до дійсності і сфабрикована.

Раніше The New York Times опублікувала статтю з розповідями двох жінок, які звинувачували Трампа в сексуальних домаганнях. Один з епізодів ставився до початку 2000-х, інший стався близько 30 років тому. Адвокати Трампа зажадали зняти матеріал і опублікувати вибачення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення