Американський генерал: Військові втрати в Сирії похитнуть віру росіян в Путіна

 CNN

Володимир Путін втратить підтримку свого народу, коли російські війська почнуть нести втрати в Сирії. Так вважає колишній генерал ЗС США Марк Хёртлінг. При цьому він зазначив, що довго чекати не доведеться: за його словами, вже почали з'являтися повідомлення про збитих російських вертольотах і знищених танках, інформує CNN.

«Я б не назвав цю ситуацію скрутнj., але незабаром, коли Росія почне нести втрати, відбудуться певні події. Сьогодні з'явилося безліч повідомлень про те, що їх аналог ракети «Томагавк», імовірно, впав на території Ірану», розповів Марк Хёртлінг.

За його словами, це починає потихеньку обертатися проти військ РФ в самій Росії. Рішучість народу починає слабшати. З'являється інформація про те, що сили Вільної армії Сирії збили російський вертоліт і знищили кілька російських танків.

«Ми отримували повідомлення про те, що багато підрозділів російських збройних сил не хочуть відправлятися на Україну або до Сирії. Так що, я думаю, у Путіна виникнуть проблеми не тільки на міжнародному рівні - з сунітськими організаціями на Близькому Сході, але і всередині своєї країни», - підкреслив колишній генерал.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення